Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Upropasti zelju!!!

Započeo Dak, 04-12-2008, 20:01:01

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

ma tvoja mariah je ...ajd bicu fina...ovako nesto nisam znala da postoji.
vanzemaljka.

government

AU STO TI JE AUTENTIK STAVIO OVOLIKOG MIŠETINU ,
:xq005: :xq005: :xq005: :xq005:
ostala mi ukljucena vel. slova

Luna

pa ugledao se na vas.

a uostalom,ja volim alfa.

@autentik
eto vidis,ako si hteo da me oteras,presao si se.alf je süss!
pusti ti ove,ti si ozbiljan decko.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Želim da Maria juri vampire po njivi sa glogovim kocem u rukama...

Luna

i krene ona daih juri,i dodje u tvoju njivu...vampira nigde.
unistili ih gremlini.
i tako ona,kolac mora da upotrebi,pa pojuri tebe.
bezis ti bezis,lupas meni na vrata da se sakrijes,izadje moj muz i razbije ti nos.
ti pade,ona utom stize i nabode te na kolac.

zelim da maser,gremlin i govement spavaju u velikom krevetu sa muskim pacovima.

njih trojica,jer me zezaju za miseve.

Luna

Citat: bevana  02-02-2009, 19:57:28
hahahahaahahaha

pa ta zelja ce i da ti se ostvari

ubrzo

gremlin

I ti to poželela, ali mi pobijemo pacove i pošto ne volimo da delimo krevet sa muškarcima, odemo u kafanu.

Želim na da idem na put.

Luna

nek nastavi neko,zao mi je,idem,ne osecam se najbolje.
do sutra,lepo vam vece.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Pođeš ti na put ali pošto nemaš para za gorivo ideš peške a pošto su trotoari zaleđeni ideš kolovozom. I pešačiš ti tako po putu, kad naiđe NEKO u BMW-u brzinom 200 na sat, vozi Lunu, žure u Ćupriju da gledaju Moravske bisere, i zgazi te NEKO, udari te džipom toliko snažno da te odbaci daleko, daleko, čak do dvorišta kafilerije. I padneš ti ispred kafilerije i ugušiš se od onog smrada i baciš kašiče od bola i muke.  :aq24:

Želem da Ćuprija bude veći, lepši i razvijeniji grad...

Luna

boze mili cuda velikoga kad postade cuprija veliki i razvijeni grad.
razvija se gore i dole,prema paracinu i jagodini,tace u njih.napravi,shodno svojoj velicini,jos jednu kafileriju.
dosadi to nama sa prefinjenim njuhom,onada se dogovore paracinci i jagodinci pa potpale sa jedne i druge strane.
nema je vise.
sad imamo jednu veliku industrijsku zonu izmedju nas i mozemo slobodno da se spajamo.

zelim da mi maser podje u posetu sa X3 i da se usput izgubi.

Mariah

I on podje do tebe i izgubi se al sretne governmenta i odu na pivo,napije se pa te nadje,zalepi se za tebe i ne pusta te,a usput peva neku glupu pesmu i grli te i ljubi.. Vide te ljudi i kazu tvom muzu i kad stignes kuci eto belaja... Lete sudovi,ruzne reci i uvrede...Pa razvod... I zbog masera i governmente nema srecnog kraja...
JA BEZIM OD GLOGOVOG KOLCA NE KORISTIM GA KAO AMAJLIJU,MASER. :xq003:
Zelim da maser ostavi taj glogov kolac...  :aq17:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ostavim ja glogov kolac a tebe napadnu vampiri, dođu ti u san, a noću ti ne radi magija pa nemaš čime da se braniš od vampira i IZedu te za večeru.  :xq005:

Prehladio sam se pa želim da mi prođe kijavica...

Mariah

I prodje tebe kijavica,al ti dodjem ja sa jos tezom kijavicom u posetu da te pitam koji si lek koristio pa ti predam virusnu bolest,zbog koje te sve boli 2 nedelje,tesko dises,ne mozes da pricas..... I tako u krevetu sam umres od gladi nakon 5 dana... :aq17:
Zelim da se ukine skola... :xq009:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

I sve škole se pretvore u fakultete na kojima moraš još više da učiš i ti poludiš od učenja i besa.

Želim da ubrzam svoj ekonomski razvoj...

Mariah

Al i dinaru i evru padne vrednost u drasticnim merama i ti bankrotiras i izgubis i ono sto si steko i ono sto si imao... :xq005:
zelim da mi objasnis kako da ubacim sliku/ozbiljno/......... :aq17: :aq16:

Luna

pa maser ti pokaze kako da ubacis sliku..ti je nadjes,kliknesi...explodira ti PC.

Mariah

Hm sad me uplasi,hm,dal da poslusam masera........?! Luna,zaboravila si zelju.... :aq15:

Luna

prepustam tebi,ja veceras nisam bas,bar za sad za neke zelje.
izvoli.

Mariah

Hvala....... Zelim da maser napise jos koju pesmu.......... :aq17:

Luna

uuuuuuuuuuuuuuu,bolje nemoj...ja mislim da te je dosta opevao u svojim pesmama...ili ga ti to izazivas..nije ti dovoljno.