Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sanjao sam malo pre.!!!

Započeo gremlin, 26-01-2009, 17:49:30

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

gremlin

Sanjao sam malo pre da se u organizaciju Dana komedija uključila neka društveno odgovorna kompanija i potpomogla pravljenje DVD-a, tako su mnogi uspeli da odgledaju dobre predstave, makar i kući.

Na istom DVD-u predstavljeni su i potencijali turizma u Pomoravlju, a i te kompanije su odradile svoje zanimljive prezentacije. :aq17: :aq22:

gremlin

Sanjao sam malo pre da se neko iz organizacionog odbora Dani komedije registrovao na 4umu i krenuo da upoznaje građane sa novostima koje se dešavaju u celom poslu. :aq17: :aq22:

gremlin

Sanjao sam malo pre da je tv Jagodina uradila serijal, Retrospektiva- Dani komedije, kao uvod u naredne. :aq17: :aq22:

autentik

gremlin

autentik za tebe znamo da si društveno odgovoran :aq22: :aq26:

gremlin

Da je Hajneken ušao kao strateški partner Jagodinske pivare, ponudio mi veliki novac za kupovinu domena www.jagodinskapivara.com, toliko veliki da sam od njega mogao i da pokrenem fondaciju, koja će podržavati mlade iz Jagodine.

Pošto su mi izašli u susret domen www.jagodinskapivara.rs  , sam im poklonio u znak zahvalnosti.

Oni su samim činom kupovine postali društveno odgovorna firma, a i učinili da ja postanem još odgovorniji.

Potpis preuzimanja domena je tek početak........................................ :aq17: :aq22: :aq26:

gremlin

Sanjao sam malo pre da Dinkić nije prešao cenzus na narednim izborima, zato što nije ispunio obećanje koje je dao Jagodinskoj pivari.

gremlin

Sanjao sam malo pre da je Ministar za ekonomski razvoj posetio Jagodinu.

gremlin

Sanjao sam malo pre da su se i ostvarili neki od mojih snova, od malo pre i da mi je to dalo podstreka da sanjam dalje.

ribica

sanjala sam Sergeja Cetkovica... :xq001:

bebironac

a gremlin verovatno sanjao slobodu micalovic

gremlin

gremlin

Sanjao sam malo pre da je u Guči bila cisterna izbrendirana u Čiča fazonu. :aq26: :aq26: :aq26:

gremlin

gremlin

Pa ima i ličnog interesa, a ima i interesantnog, možda je ovo novi marketinški pristup, za vraćanje Jagodinske pivare na staru stazu i tržište, a to sve treba da se uklopi u priču o jednom 4umu, a priča staje u knjigu, koja je početak. :aq17: :aq22: :aq26:

A i ti voliš pivo, koliko sam primetio :aq26: :aq26: :aq26:

gremlin

Pa ni ja ne pričam u svakoj, samo u negde gde je uklopim.

Što ti to smeta. :aq17: :aq22:

A i nismo videli šta si sanjala malo pre. :aq17: :aq22:

gremlin

Sanjao sam malo pre da je Divac izložio konkretne planove šta će se menjati u radu Olimpiskog komiteta i da je vratio poverenje u ovu organizaciju. :aq17: :aq22:

gremlin

Sanjao sam malo pre da me više ne gnjave homoseksualci na 4umu, jer me nije briga za njihovo opredeljenje. :aq17: :aq22:

zdravlje

Citat: gremlin  25-02-2009, 14:07:43
Sanjao sam malo pre da me više ne gnjave homoseksualci na 4umu, jer me nije briga za njihovo opredeljenje. :aq17: :aq22:

:xq005:
jbt koja slucajnost, pa ti i ja sanjamo iste snove

:aq24:

gremlin

Sanjao sam malo pre, da sam sanjao nešto lepo. :aq17: :aq22: