Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Rukometasi i Rukometasice.

Započeo Armija, 08-05-2009, 21:29:52

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Armija

TITULA,TITULA SLAVILA SE TITULA - TRUBACE STE POZVALI ARMIJU STE SJE*ALI

z.s.

Citat: Armija  15-05-2009, 14:22:53
TITULA,TITULA SLAVILA SE TITULA - TRUBACE STE POZVALI ARMIJU STE SJE*ALI
Trubači će valjda i u ćorku da ih isprate ,a vi deco sam gurajte,al dajte mu ga malo po brojnom stanju bar kad ste na stadionu  :aq28:

A to što volem Zvezdu više nego leba,hebem li ga , tu leka nema    :xq066:

Tony Clifton

Ma da...ali mi je bezveze da neko navija npr. za Zvezdu i za Jagodinu. Nema mi to smisla.

Armija

Hvala svima koji nas podrzavaju.

DODJITE SUTRA DA NAM POMOGNETE PROTIV ZVEZDE BICE SUPER - SLOBODNO DODJITE I NAVIJAJ TE SA NAMA !!!!

Black

Citat: Tony Clifton  15-05-2009, 17:51:09
Ma da...ali mi je bezveze da neko navija npr. za Zvezdu i za Jagodinu. Nema mi to smisla.
Vidi , to ti je ko kada voleš i Jagodinsko ali i Hajneken...ćaleta i kevu , Mirka i Slavka...

Tony Clifton

Citat: Black  15-05-2009, 21:33:32
Vidi , to ti je ko kada voleš i Jagodinsko ali i Hajneken...ćaleta i kevu , Mirka i Slavka...

Pa ne bih bas tako definisao tu pojavu...nabrojani se ne bore medjusobno za bodove...oni igraju u istom timu...

P.S. Hajniken i Jagodinsko nisu u istoj ligi...

Black

Onda ti navijaj za svoj jedan tim , ja ću za svoja dva tima i svi srećni...a tačno je da Jagodinsko i Hajneken nisu ista liga , Hajneken je obično izvikano đubre ali skupo i lepo spakovano...

Luna

ma BECK"S je najbolji,sta se prepirete  :aq26:

Tony Clifton

Citat: Black  16-05-2009, 01:27:35
Onda ti navijaj za svoj jedan tim , ja ću za svoja dva tima i svi srećni...

Samo kazem da mi je to bezveze...nista drugo...

Citat: Black  16-05-2009, 01:27:35
a tačno je da Jagodinsko i Hajneken nisu ista liga , Hajneken je obično izvikano đubre ali skupo i lepo spakovano...

Da...a Jagodinsko j kvalitet  :xq005:

Black

Ma samo kažem da je Hajneken lepo upakovana fuš roba koja se skupo prodaje...u čiči bar znam da ima i malo hmelja a ono je čista hemija...isto ko i viski , lepo upakovano skupo  sranje... al ko ga pije , taj je baja , uspeo čovek u životu , jbg , ima se , može se...to je lično moje mišljenje , izgrađeno na osnovu uživanja u istim i na osnovu ličnog zapažanja...

Tony Clifton

Kako god...ne slazem se ali dobro...nebitno... Meni Cica ima neponovljivo los ukus. A to sto su selosi kod nas navalili na Hajniken zbog nekakvog "drustvenog statusa" ne umanjuje njegov kvalitet.

Black

Citat: Tony Clifton  16-05-2009, 01:50:58
Kako god...ne slazem se ali dobro...nebitno... Meni Cica ima neponovljivo los ukus. A to sto su selosi kod nas navalili na Hajniken zbog nekakvog "drustvenog statusa" ne umanjuje njegov kvalitet.
Ma u pravu si...svako pivce je lepo , kada je dobro rashlađeno , ali ne previše...do 6 - 7 osećam ukus , posle ide ko voda...hehehehe..aj , kada se vidimo , cimnućemo po jednog čiču i nemca pa ćemo da otvorimo diskusiju na tu temu...

Tony Clifton

Citat: Black  16-05-2009, 01:58:11
Ma u pravu si...svako pivce je lepo , kada je dobro rashlađeno , ali ne previše...do 6 - 7 osećam ukus , posle ide ko voda...hehehehe..aj , kada se vidimo , cimnućemo po jednog čiču i nemca pa ćemo da otvorimo diskusiju na tu temu...

Zapravo Holandjanina...ali moze i Nemac jer nisam imun ni na Carlsberg  wq65

Black

Jes , bre , holandeza...de li ja odoh...dakle , biće to vrlo široka diskusija koja će dotaći razne zemlje mile nam Europe...do tada , pozdrav

Tony Clifton

Ma bitan je multietnicitet...da se niko ne oseti zapostavljen...tek kad predjemo sve nacije bicemo spremni za ozbiljnu diskusiju...ovo su sada samo prazne price...

Armija

:xq005: :xq005: :xq005: juhu ovde se prica o rukometu i navijanju ali kad smo vec kod piva moram da kazem da Bez čiče nema priče !!!!

ARMIJO ARMIJO AJMO SVI U GLAS JAGODINSKO PIVO JEDNO JE OD NAS HEJ !!!!!!

luksa

Citat: Armija  14-05-2009, 22:36:29
Ja nisam odgledao ni jednu utakmicu Zvezde i PARTIZANA zato sto navijam za JAGODINU. ! ! !

Ko je veceras bio u halu sportova mogao je da vidi koliko nas je bilo ono sto ste videli su sve JAGODINCI NEMA delija i grobara medju nama !!!

Zanimljiva tema, nema sta. Ja slucajno bio u hali i gledao tu utakmicu, zapazio sam da ti navijaci njih dvadesetak koliko se secam sto su mahali zastavama i nesto pevali, daj boze da imaju 200 godina svi zajedno u zbiru. I ko njih da pusti da idu negde na stranu da navijaju, ajde molimte, moze, al' ako im podju i roditelji.

autentik

z.s.

Citat: autentik  17-05-2009, 21:11:07
evo kako je to bilo

više slika ovde ------------------>>>>>  https://www.jagodina.autentik.net/sport/rukomet_zenski_galerija1.php

Koji beše ovaj lepi dečko sa šampanjcem ?!
Nešto mi je poznat , sigurno sam ga viđao na fakultetu    :aq15:

SunđerBoba

Citat: autentik  17-05-2009, 21:11:07

Izvinite, molim vas...ali ova slika je za psihoanalizu  :xq003: