Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Aqva Park Jagodina

Započeo autentik, 05-05-2007, 19:31:28

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

zdravlje

Citat: Svilena  02-09-2009, 09:03:51

pravo da ti kazem, bas me briga - nego sto oni kojima je to namenjeno ne citaju ovo.

:aq24:
postujem, u pravu si
ali razumemo se...

Luna

Citat: Svilena  02-09-2009, 08:52:48
:aq21: :aq21: :aq21:

:xq003: da se tusira neko pre bazena?
svasta!!! pa zasta onda ide na bazen?

:xq005: :xq005: :xq005:
pa da,za to i se ide u bazen!  doduse bez sapuna.

Luna

samo nas Zdravlje postedi pitanja o vrsenju male nuzde / mokrenja! :aq21:
i sta bi tek bilo da se meri ph-vrednost vode navece  :xq003:

zdravlje

eh sad, jbg
a ja taman hteo da postavim i to pitanje

:aq21: :aq21:

Svilena

Luna

uronicemo ti glavu u vodu, pa da vidis hoces li jos pitati! :xq006:

zdravlje

u bre
sad ste mi stvarno uzele zelju da odem nekad tamo
a bas sam planirao...

:xq066:

Luna

imam i nesto pozitivno.
pozvala sam sina da vidim dali je stigao iz JA kuci,Javio mi se nepoznati muskarac,koji je lezeci kraj bazena posmatrao tasncu koja je u njegovoj blizini stajala na betonu.
tasnicu sa telefonom i novcem je naravno,zaboravio moj sin. :aq25:
na kraju ju je doticni uzeo i cekao da neko pozove da objasni situaciju.
covek iz Pozarevca koji je tamo bio sa familijom,a inace je policajac, mi je doneo tasnicu sa svim stvarima u njoj. :xq011:
bila sam vise nego prijatno iznenadjena ovim postupkom!!! :xq011:

zdravlje

zdravlje

i to sam cuo, sto se tice cistoce mora da su pedantni
ako je tako
:aq04:

Luna

Citat: bevana  02-09-2009, 11:35:02
od hrane i pica moze da se unese sta god hoces,ima i neki restoran.......ali ko zna kakva je ta hrana
sto se tusiranja tice......slaba vajda
meni se svidja sto je taj deo oko tuseva i sam wc jako cist......sto se ne moze reci za te iste objekte na nekim drugim mestima

cisto jer se redovno cisti ili jer se malo koristi :xq005:...mislim, za sve te stvari imamo vec bazene,pa sto bi tu trcali.

KIMI

Objavljeni zvanicni rezultati AKVA parka.
1.6-1.9. 2009.  112000 prodatih karata i 38000 ulazaka na mesecne propusnice , dnevni prosek 1666 kupaca za 90 dana.

autentik

pa dobro. nije los skor  -  bilo bi dobro da je svaki dan bilo po 3 000 ulaznica - e onda bi se i zaradio koji dinar

nesa_skazi_acelera

novost!
citao sam danas u presu pa kaze:

jagodinski aqua park ce za novu sezonu dobiti dva bazena: jedan bazen za decu,jedan bazen za neplivace i jos jedan tobogan!aqua park se prosiruje na jos 60 ari i u sklopu aqua parka bice igradjen,nisam siguran da li je pisalo 2 ili jedan pokriven bazen....eto

FLOYD

SUPER, ZNACI MOCICE I ZIMI DA SE BRCKAMO?

pe-tar

Moram da priznam da nisam baš pratio ovu temu pa me zanima da li je tačno da su Aqua park i zoološki vrt pred bankrotom? Da ne otplaćuju kredite i da će ih preuzeti banka koja im je dala kredite (mislim da je ,,Inteza")? Zna li se nešto o ovome?

srki035

Ja koliko sam ovih dana cuo te price nisu istinite.Ili je vlast uspela da namiri banku ili nesto drugo ali ovo ostaje u vlasnistvu grada.

SunđerBoba

Citat: pe-tar  26-02-2010, 14:05:41
            Moram da priznam da nisam baš pratio ovu temu pa me zanima da li je tačno da su Aqua park i zoološki vrt pred bankrotom? Da ne otplaćuju kredite i da će ih preuzeti banka koja im je dala kredite (mislim da je ,,Inteza")? Zna li se nešto o ovome?

Mislim da je u pitanju EFG Banka. U svakom slučaju i ja sam čula to isto, i kažu da je tačno, što je baš ludo  :aq29:

zixmix

I ja sam čuo da je BancaIntesa već preuzela upravljanje nad Aqua parkom.

nesa_skazi_acelera

ma ko zna sta ste vi sve culi:)