Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Poskupljenje Kablovske Televizije u Jagodini

Započeo autentik, 17-01-2008, 20:17:44

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Wlaja

Dolaskom SBB-a otvorila bi nam se vrata jachem internetu, i mnogo boljim kanalima od KOpernikusa ...
Ja sam chak i na Fb napravio grupu, sa nadom da za neki mesec poshaljem mail sa linkom, chisto da vidim shta ce da mi kazu.
U grupi se javio poprilichan broj gradjana koji se zali i nervira.

Ali jedno znam, Kopernikus ne zasluzuje 900 dinara mesechne pretplate ...

Kengurinjo

Да неко није узео кинту да Коперникус држи монопл у Јагодини, можда би и имали неког другог оператера кабловске....

autentik

ma dzabe i to.. kad poceli mnogi da odustaju.. vracaju se na antene

Black

Citat: autentik  29-01-2010, 09:16:31
ma dzabe i to.. kad poceli mnogi da odustaju.. vracaju se na antene
HEHEHE , znači opet ste na mom Crnom Vrhu.... :aq08:

Mac

A i pored toga, Jagodina je previse malo trziste da bi dosao jos jedan operater i pravio svoju infrastrukturu.

SunđerBoba

Prekid kanala na kablovskoj do daljeg
M. Š. | 29. 01. 2010. - 00:02h | Foto: D. Stefanović | Komentara: 47

Pretplatnici kablovskih televizija preksinoć oko 21 sat ostali su bez prijema mnogih televizijskih kanala, dok je ,,Total TV" u potpunosti prekinut. Do ovoga je došlo usled smanjenja energetske vrednosti na satelitu ,,Eutelsat" W2, što je izazvalo probleme u distribuciji TV programa ne samo u Srbiji već u celom regionu.

Iako se signali na pojedinim kanalima povremeno vraćaju, France Preseknik, vlasnik kablovske televizije AVCOM, objašnjava za ,,Blic" da je u pitanju ozbiljan problem.
- Zbog nedovoljnog napajanja energijom satelita W2 koji se nalazi na 60 stepeni, ,,Eutelsat" sada pokušava da pojedine pakete prebaci na druge satelite. Oni su prošle godine u orbitu poslali svoj novi satelit, međutim on se ubrzo pokazao neispravnim, tako da će u narednih dan-dva pokušati da stari satelit koji imaju dovedu do ovog novog, da ih spoje i da preko njih pošalju pakete. Ukoliko to ne uspeju, stvar će postati jako ozbiljna, jer nemaju nikakvu zamenu. A to znači da bi gledaoci mogli duže da ostanu uskraćeni za gledanje pomenutih kanala - kaže Preseknik.

I šta sad? Bitno da su nam unapred poslali uvećane račune, a što nemamo prijem to nikog nije briga!  :xq010:

autentik

Black

Kopernikus i SBB kablovski provajderi imaju međusobni dogovor o podeli ,, interesnih zona'' diljem Srbije tako da ne verujem da će SBB doći u Jagodinu. Kopernikus ima raznovrsne cene za svaki region gde je on kablovski provajder , a mi smo rekorderi po visokoj ceni. U V. Plani , gde je SBB provajder , za 90 % kanala koje imamo i mi ovde plaća se 360 dinara mesećno. Svi misle , slušajući D.M.P. da je ovde med i mleko pa ajde onda da nas karaju što više....

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ma nema veze što su digli cene do neba, bar im je signal stabilan !  :aq16:

lms0605

Citat: Wlaja  29-01-2010, 00:35:44
Dolaskom SBB-a otvorila bi nam se vrata jachem internetu, i mnogo boljim kanalima od KOpernikusa ...
Ja sam chak i na Fb napravio grupu, sa nadom da za neki mesec poshaljem mail sa linkom, chisto da vidim shta ce da mi kazu.

koja je to grupa voleo bi da se uclanim ako nije problem

Didi

Zbog tehničkih problema na Eutelsat W2 satelitu, u sredu 27. januara, oko 21h, došlo je do potpunog prekida signala na Total TV - najvećoj regionalnoj satelitskoj platformi, kao i kod drugih TV provajdera  koji koriste Eutelsat što je izazvalo prekide u emitovanju pojednih kanala u kablovsko-distributivnim sistemima.

Ovaj prekid uzrokovao je probleme u distribuciji TV programa u čitavom regionu. Signal je u potpunosti vraćen u petak uveče.

Ipak, zbog nastalih problema, određeni broj korisnika u šest zemalja regiona i dalje nema sliku. Da bi vratili TV signal oni bi trebali da slede uputstvo koje se nalazi na sajtu.

Najveći operator satelitske televizije u regionu - Total TV, svojim korisnicima je, kako bi im nadoknadio dva dana bez slike, tokom februara meseca omogućio gledanje dodatnih paketa programa.

pentax

Ne plaćajte Kopernikusu ništa to su derikože i prevaranti. Ja im ne plaćam od početka, bio da im kažem, a oni i dalje šalju račune. Naravno isključili su me ko zna kad, ali računi stižu redovno. Ne znam kako da ih skinem s vrata. jel ima neko predlog? Kažu "Plati dug, a mi nećemo da ti naplatimo ponovno priključenje!"

Wlaja

Citat: lms0605  03-02-2010, 21:51:05
Citat: Wlaja  29-01-2010, 00:35:44

koja je to grupa voleo bi da se uclanim ako nije problem

Grupa je Hocemo SBB u Pomoravlju ...
Malo sam naveo i razloge samog otvaranja grupe...

autentik

nesa_skazi_acelera

koliko je sada kablovska?koliko se placa mesecno?

MASIRAM GASTARBAJTERKE

nesa_skazi_acelera

huh.jos malo pa ce dostici cenu adsl-a:)kakvi su to lopovi!ccccc......

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ma lopuže bre ! Al da sačekamo da postave tog lika sa osmogodišnjom školom za direktora za kablovski internet u celoj Srbiji pa će nam biti bolje.  :xq005:

Wlaja

Link grupe: https://www.facebook.com/group.php?gid=418499135726&ref=ts

Inache ne znam da li ste upuceni za Invite All Facebook friends:

javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}

Samo pratite uputstva sa klipa https://www.youtube.com/watch?v=558NkZWtz6M ...

Za reklamu, dusu dalo ... :D

autentik

Znači sad je  1050 dinara mesečno

a nemamo sport kanale         ARENA 1      ARENA 2        ARENA 3          ARENA 4

da li neko zna, da li može da se doplati još pare, da se dobiju još neki kanali normalni