Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Upropasti zelju!!!

Započeo Dak, 04-12-2008, 20:01:01

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Dak

Grickas ti tako burek sa mesom,a shvatis da su kore umesane sa domestosom!

-------------------------

Pije mi se sok kod Ratka sodadzije.

Dak

I dobijes ih za Novu godinu od deda-mraza,grickas,meljes...a onda povracas celu noc i smuci ti se cokolada dok si ziva!

-------------------------

'Ocu novu biciklu!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Kako luda igra.  :aq05:

Naprave ti lep spomenik u centru, bude on najlepši od svih lepih spomenika u centru  :aq01: i dolaze turisti iz cele zemčje i sveta, gledaju ga, dive se tvom spomeniku, slikaju se pored njega a onda odu turisti a dođu 2 golupčeta kojima je bilo dosadno pa ti stanu na glavu i počnu da kenjaju po tebi.  :xq005:

A onda se tvoj spomenik iznervira, oživi, pa ti uzmeš, uhvatiš ona 2 goluba pa počneš ti da kenjaš po njima.  :xq005:

Ja želim da skočim sa padobranom sa vrha Beograđanke...

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Počnem ja da te masiram i masiram te, i masiram te, i masiram te i ti se opustiš toliko da se uspavaš, i spavaš ti, i spavaš, i spavaš, i više se nikad ne probudiš a nemaš para za sa'ranu.  :aq21:

Hteo bih da skočim sa moravskog mosta u Dunav...

ribica

i skocis ti sa Moravskog mosta u Dunav,medjutim jedan prolaznik ti rece da je to Sava i da u njoj zive pirane koje jedu samo testise i ti ostanes bez njih...na srecu ti je ostalo bar nesto...

zelim da vozim Nissan Armadu 2008

MASIRAM GASTARBAJTERKE

I kupiš ti Nissan Armadu i voziš ga po gradu, parkiraš ga ispred kafića i dok unutra piješ limunadu i jedeš čokoladu dođu dečica od vulkanizera i izbuše ti gume a lopovi ti ga ukradu.

Hteo bih da mi Deda Mraz donese poklon i da mi ga baci kroz dimnjak...

STRANACH

Ribice ovaj "maser" mi upropati misao a bas sam je smislio do jaja

Dak

Doleti Deda na tvoj krov sa sve irvasima zajedno,baci ti poklon u dimnjak,a u vreci bio C4 i sve ti raspizdi kucu i sve po njoj...

---------------------------------

Uh,ja bi da idem na skijanje!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Odeš ti na skijanje i skijaš lepo nedelju dana a onda se zaletiš malo više, izgubiš kontrolu i prođeš ko onaj austrijski skijaš u Norveškoj.

Ja želim da plivam...

Citat: STRANACH  06-12-2008, 12:01:15

Nisam ja "maser", ja sam stvarno maser ! :) Što bre ? I ova moja misao je baš super i još u rimama. Xexe.

Dak

Dobijes na lotou i da bi obradovala sebe,odes na kliniku,ugrade ti silikone,a dekolte ti ogroman-pa ga stavis na avatar,ali...onda pocnes da dobijas na desetine PP da sad sklonis grudi da bi ti se malo videle ruke,a zli jezici pocnu da vezuju silikone sa tvojim moralom,inteligencijom i narodnom muzikom!!!

-----------------------------------------

Poceo sam da celavim...ja bi malo vise kose!!!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Odeš da ti presade kosu a oni ti stave malo više dlake tj. predoziraju i kosa počne nenormalno da ti raste i poraste toliko da ti smeta prilikom brisanja du***a.  :aq21:

Ja bih želeo da mi produže q***...

Dak

Poveca ti Micika platu na 500e,ali pretuces nekog lika sa foruma koji te stalno napada.A onda moras da mu placas socijalnu pomoc od 700e,jer si mu nanela teske telesne povrede!

----------------------------------------------------

'Ocu sarmmmuuuuu!!!

bebironac

jebes sarmu,koliko je dugo nisi jeo kad je vidis ti navalis i zadavis se listom od kupusa....

joj hocu tost specijal,limunadu i krempitu iz pelivana...

ribica

Citat: STRANACH  06-12-2008, 12:01:15
pa ajde da cujem,uprpasti mi zelju dva puta!

Dak

Hahahahaha....................Kad sam bio mali,ja se stvarno zadavio listom kupusa iz sarme!!!Vala,bas sam je zapamtio.

Dodjes u "Pelivan",a sve mirise onim poznatim slatkim,mirisom...Limunada nikad bolja,specijal nikad bolji,ali ti cudna krempita???
Ima neki cudan ukus,ali dobro nam znani miris...A onda shvatis da je unutra pravo siptarsko-goransko govno!!!Sad ti je i jasno,
zasto na tabli gde stoji spisak kolaca,ne pise krempita,nego kremshita.Pa kad razmislis,shvatis i poreklo "ajvara" u specijalu... :xq003: :xq003: :xq003:

---------------------------------------------

Ja bih da cuvam mace u stanu :aq24:

ribica

i dok ti fino uzivas u Pelivanskim specijalitetima,dodje neka bakuta i zakaslje se u tvoju krempitu,momentalno povratis sve!

zelim da kampujem na Srebrnom jezeru

Dak

bebironac

pa i ja sam se kao mala zadavila listom i te kako sam to zapamtila.....

pa ujutru ustanes iz kreveta sanjiv i bunovan pa zgazis slucajno malo mace i prespes mu creva po tepihu...kasnis na posao ali shvatas dok ti dodjes da ce se creva zalepiti i usmrdeti dok se vratis...uzmes sundjer ribas li ribas i kazes sebi "ovo mi nije trebalo kakva me tek govna na poslu cekaju da cistim kad me od ranog jutra ova malena govna spopala"...hahahahahahahaha

Dak

Oooooooo,bebironka,mastovito!!!Al' ti je nema zelja da je upropastim,smrc...

bebironac

zelim palmi da udarim cusku po onoj njegovoj celavoj tintari