Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 89 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

E činjenica jeste da nije sudija.. zvezda ne bi stigla na tabeli gde je sada...

znači to ne pričaju samo partizanovci.. i zvezdaši se slažu sa tim.. ali jbg.. mnogo para se ulaže u njih.. tako da moraju da budu u samom vrhu

Black

Ma džabe im je sve , nemaju ni tim , ni igru...odraćemo ih....

autentik

Evo slika Zvezda - Jagodina  na marakani   27.02.2010

autentik

Jagodina je pobedila OFK Beograd rezultatom  3:2

stižu slike....

autentik

Black

Bio sam na utakmici sa sinom i smrzli smo se ko peezde ( iako smo bili na sunčanoj strani) ali ne žalimo , gledali smo dobar fudbal i Jagodina je zasluženo pobedila . OFK je imao svoje šanse i nije ih iskoristio i usledila je kazna. Mislim da je ovaj tim Jagodine sasvim solidan i da se može umešati ČAK i u borbu za visok plasman.  :xq011:

Sone

:xq004: za JAGODINU nisam bio da gledam.odgledao na tv bili si dobri.
NAPRED JAGODINCI :xq004:

autentik

Ovi naši ladno igrali 0:0 sa Mladim Radnikom

e jesu zeznuli sve...

FLOYD

MA GAZDA STA SE SEKIRAS, TO IM TEK ZAGREVANJE...

severac

Ne razumem upravu Fk Jagodina zasto ne pokrene opseznu akciju da dolazi veci broj navijaca na stadion,postoje razni nacini za tako nesto,u nasem gradu postoje dve televizije,i veliki broj radio stanica,trebalo bi bombardovati non stop ljude da dolaze u sto vecem broju,do pre par godina biloje nezamislivo da nas klub igra u prvo ligi,imamo sjajnu infrastrukturu i morali bi imati bar 5000 ljudi na svakoj utakmici,cemu ovolika ulaganja i izgradnja ako nema vise ljudi,u svakom slucaju nadam se pobedi protiv Borca danas i sjajnom ambijentu na stadionu,pohvale za moderatora koji nam postavlja brdo slika i trudi se da popularizuje klub,pozzz svima,do pobede.

svajcarac

Citam, prvo poluvreme gubimo 1:0
Jel prenosi neka int.radio stanica direktno utakmicu.
Zna li neko?

autentik

Citat: svajcarac  20-03-2010, 12:59:31
Citam, prvo poluvreme gubimo 1:0
Jel prenosi neka int.radio stanica direktno utakmicu.
Zna li neko?

Ne znam za to... ali utakmica je završena i Jagodina je izgubila istim rezultatom sa poluvremena  1:0

Odoše bodovi...

autentik

Black

Gledao sam utakmicu. Ukoliko ovo nije neka nameštaljka , i to teška , onda joj nama , nisu imali pojma

z.s.

Citat: Black  20-03-2010, 18:56:40
Gledao sam utakmicu. Ukoliko ovo nije neka nameštaljka , i to teška , onda joj nama , nisu imali pojma
Nameštaljka i to žešća !!!  Seljačine,a po novinama prozivaju regularnost lige .................        :xq010:

autentik

Pobeda Jagodine nad Hajdukom  -  2:0

Na kraju prvog oluvremena dva crvena kartona  -  izgubismo golmana na sledece dve utakmice

FKJGD

Cisto da vidim vase misljenje.

Koje sanse dajete jagodini da zavrsi na 4. mestu??? :xq023:

autentik

autentik

autentik

Izgubili od Cukarickog  2:1  sta moze da se ocekuje kada su izgubili od ZADNJEG na tabeli