Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 123 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

autentik

Jagodina - Vojvodina  -  Subota - 13h

Armija

da,.........SVI NAA SEVERRRR

Armija

U Subotu u 13h svi na severnu tribinu gradskog stadiona,da navijamo za nasu Jagodinu.Po 2 put dolazi Vojvodina,da pokazemo FIRMASIMA kako se navija za svoj grad.SVI NA SEVER-ARMIJA-JAGODINA

autentik

Celuutakmicu vodimo 2 : 0

i u zadbha 5 minuta nam daju 2 gola i izjednace

i to u zadnju sekundu produzetka

znaci je..m ti fudbal .. slepci jedni

Armija

CEO GRAD SE TRESE - CELO POMORAVLJE.......

Armija

Ajde bre vise sa tim slikama......jedva cekam da ih pogledam

autentik

Stoik

Black

Jagodina - Rad 1 : 0  0d 26. min. cilinšek , trenutno se igra 60. min

Black

Završeno 1 : 0 za Jagodinu

autentik

Kengurinjo

У среду, на Грдском стадиону у Јагодини игра се Куп утакмица између два тима која највише мрзим!!! Морам признати да присуствовати тој утакмици да проценим које су шансе ,,Туђмановаца" против моје Звезде у тзв. Дербију. Нећу навијати ни за кога, равнодушно ћу пропратити ту утакмицу, јер сам сигуран да било која екипа прође даље, долази мојој Звезди на ,,ренде".

Alkar

Citat: Kengurinjo  22-11-2009, 23:07:28
У среду, на Грдском стадиону у Јагодини игра се Куп утакмица између два тима која највише мрзим!!! Морам признати да присуствовати тој утакмици да проценим које су шансе ,,Туђмановаца" против моје Звезде у тзв. Дербију. Нећу навијати ни за кога, равнодушно ћу пропратити ту утакмицу, јер сам сигуран да било која екипа прође даље, долази мојој Звезди на ,,ренде".
Zasto ih kengure mrzis? Pa to su isto nasa SerBska, pravoslavna braca. Nemoj molim te da mi odstupas od svetosavlja i ucenja Vladike Nikolaja

Kengurinjo

1. Не мешај политику и спорт.
2. Ово нема никакве везе са политиком, нити са мојим политичким опредељењем. Искључиво се ради о ради о спортској ,,мржњи".
3. Јадан је покушај твоје провокације.
4. Пита те се где ми је локал патриотизам? Ту је! За мене постоји само један градски клуб, а то је ЈСК Табане. И та чињеница говори о мом локал патриотизму.

Alkar

Морам признати да присуствовати тој утакмици да проценим које су шансе ,,Туђмановаца" против моје Звезде
Citat: Kengurinjo  23-11-2009, 16:09:40

Decko, molim te. Znaci prvo pogledas sta sam radis a onda pametujes nekom drugom. Ovako samo zabijas autogolove i ispadnes smesan

Black

Kengur je pošteno rekao za koga navija i to je njegova lična stvar i izbor i tu ne treba mešati ni politiku ni religiju.. I ja ću na utakmicu i , iskreno , ne znam za koga ću navijati jer sam Jagodinac ali  i Grobar do koske. Ono , što kažu, neka pobedi bolji pa da onda oderemo cigane u rupi u subotu....  :aq21:

Kengurinjo

Citat: Alkar  23-11-2009, 21:43:00
Морам признати да присуствовати тој утакмици да проценим које су шансе ,,Туђмановаца" против моје Звезде
Citat: Kengurinjo  23-11-2009, 16:09:40

Decko, molim te. Znaci prvo pogledas sta sam radis a onda pametujes nekom drugom. Ovako samo zabijas autogolove i ispadnes smesan

Туђмановци је жаргонски назив, који користе навијачи моје Звезде у називању Партизана, и оних који навијају, играју.... Не називамо их тако због полтичких разлога,већ зато што је Туђман у једном треутку био председник Партизана. И не покушавај са јефтиним провокацијама....

Alkar

Pa i Bjekovic je bio predsednik Partizana, duze nego Tudjman, pa ih nisi nazvao po njemu

Kengurinjo

Ето нисам. Скапирај мало жаргонски речник навијача... И они нас зову Циганима, а међу нама нема много присталица моје Звезде Ромске популације...

Да питам. Да ли је ова страна посвећена искључиво ФК Јагодини, или фудбалу у Јагодини уопште?