Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Liga šampiona 2008./2009.

Započeo gremlin, 25-02-2009, 11:49:44

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

gremlin

Sinoć krenuo drugi deo sezone, odlična tekma  Inter - Mančester 0-0 :aq17: :aq22:

autentik

E da pratim fudbal

šta i u koliko sati

večeras ima ?

gremlin

autentik

Didi

gremlin

Citat: Didi  25-02-2009, 16:21:25
i Celzi -Juventus

uh da zaboravio sam mislim da ide reprizno odmah posle utakmice.

gremlin

Zaboravih da pitam, štavi mislite kako bi bilo da se L.Š. daje kao multi-prenos utorkom i sredom, kao što se emituju mislim Španci (čuo sam da na nekom kanalu uvek tako rade) :aq17: :aq22:

gremlin

Sinoćna utakmica daleko lošija za gledanje, previše kalkulacija.

Videlo se iz aviona da je Liverpul došao po bod, pa ako uradi nešto više super, tako se i desilo na kraju prekid i gol.

Real-Liverpul   0:1

gremlin

Zaboravio sam da pohvalim dobru emisiju pred početak utakmice koja ide, sadržaj fudbalski derbiji u Evropi, stadioni poznatih klubova, navijači i rivalitet.

Sviđa mi se što je rađena iz ugla pravih fanova, sa dosta njihovih komentara i originalnim pričama koje se prepričavaju među navijačima.

Tony Clifton

Citat: gremlin  26-02-2009, 07:46:06
Sinoćna utakmica daleko lošija za gledanje, previše kalkulacija.

Videlo se iz aviona da je Liverpul došao po bod, pa ako uradi nešto više super, tako se i desilo na kraju prekid i gol.

Real-Liverpul   0:1

Pa ko ide na pobedu na Santjago Bernabeu  :aq15:  Nisam gledao to,gledah Partizan naravno...ali mogu da pretpostavim kakva je tekma bila....Benitez je stari sahista...Murinjo je malo dete za njega  :aq01:

gremlin

:aq26: Vidimo se kasnije

sinoć

Liverpul - Real  4:0

Louis

gremlin

U četvrtfinalu Liverpul, Čelzi, Mančester, Arsenal, Bajern, Porto, Atletiko i Barselona.

Neverovatan uspeh Engleskih timova.

Vidić je doživeo da mu navijači Mančestera pevaju na utakmici Lige šapiona. :aq17: :aq26: :aq26: :aq26:

autentik

STRANACH

Pa naravno kad je Vidic igrac utakmice.
Englezi su pokazali nadmoc ostrvskog fudbala.
U polifinalu bice opet tri tima iz Engleske osim ako ih zreb 20-og ne sastane u cetvrt finalu.

gremlin

Ja se iskreno nadam da će se Liverpul naći u finalu. :aq26:

Louis

Citat: gremlin  12-03-2009, 07:03:56
U četvrtfinalu Liverpul, Čelzi, Mančester, Arsenal, Bajern, Porto, Atletiko i Barselona.
Nece biti!
Porto, Barcelona, Arsenal, Manchester, Celsi, Liverpul, Viljareal, Bajern!
Atletiko je ispao od Porta!

gremlin

autentik

Kad se nastavlja fudbal

ko sa kim igra

koji dan koliko sati

STRANACH

20-tog je zreb a ja bih voleo da vidim Barselonu i Liverpul u borbi za polufinale.