Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

SVETSKO PRVENSTVO - FUDBAL 2010 - JUZNA AFRIKA

Započeo autentik, 15-11-2009, 12:36:14

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

FKJGD

Moje misljenje je da Antic zna sta radi.... Mislim da je Anticeva taktika da igramo malo slabije zbog onog skauta. Srbija-Kamerun 2-0 inace idem na tu utakmicu... xexe

ignja

rezultate očekujte u J.Africi ove utakmice služe za nešto drugo. Ja sam optimista.

ignja

Citat: FKJGD  02-06-2010, 21:25:38
Moje misljenje je da Antic zna sta radi.... Mislim da je Anticeva taktika da igramo malo slabije zbog onog skauta. Srbija-Kamerun 2-0 inace idem na tu utakmicu... xexe
:xq011:

Sone

nadamo se boljem.mislim i ja da ANTIC ima neku taktiku,videcemo

ignja

Citat: Sone  02-06-2010, 21:29:17
nadamo se boljem.mislim i ja da ANTIC ima neku taktiku,videcemo
:xq011:

MIK

Sone

ignja

autentik

ma i ja sam optimista

nego oni da ne posustanu psihički zbog slabe igre

ignja

bi sigurno.....................da nije  dobrog selektora...................ovako nema šanse............al ni teoretske

ignja

Selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić rekao je da je zadovoljan igrom našeg tima u remiju protiv Poljske.

"Zadovoljan sam! Igrali smo kvalitetno u svim fazama, pogotovo u tranziciji iz odbrane u napad. Imali smo šanse, nismo dali golove, ali to je najmanje važno. Bitno je da se niko nije povredio. Kada god smo menjali stranu kroz pas dolazili smo do viška i do prilika za gol. Ponavljam, zadovoljan sam, ne toliko rezultatom, koliko ponašanjem reprezentativaca", rekao je Antić.

autentik

ignja

ignja

Fudbalske reprezentacije polako završavaju pripreme za predstojeće Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi, koje počinje 11. juna.

U prijateljskim utakmicama koje su odigrane u sredu, od reprezentacija koje će učestvovati na Mundijalu, pobede su zabeležili Brazil i Paragvaj.

Brazil je savladao Zimbabve sa 3:0, dok je Paragvaj bio bolji od Grčke rezultatom 2:0. Honduras nije uspeo da pobedi Azerbejdžan (0:0), a istim rezultatom je završen i duel Srbija – Poljska.

U ostalim duelima minimalne pobede su zabeležile selekcije Ukrajine, Švedske, Makedonije i Albanije. Ukrajina je savladala Norvešku, Švedska Belorusiju, Makedonija Rumuniju, dok je Albanija pobedila Andoru.

Kengurinjo

Тиме што Антара није повео Бркића, а повео је Стојкета и Исаиловића свака нада да се може проћи ван групе је за мене изгубљена. Има да нас пуни ко како стигне... Е, бре! Србине ти да не водиш Жекија на СП! Дечко који ће за пар година бити најбољи голман Европе! Понтецијал! Е, сад. Проблем Пантелиња је тај што је дечко у принципу много ретардиран у мозак!!! Оно што игра у клубовима, то је ОК... Али у репки не повезује!!! А, да ту је и Станковић капитен! Признајем! Заволео сам га после Кајзерслаутерна... Али он толико без икаквог мотива игра у репки да је то страшно... Заситио се човек!

autentik

Black

Citat: Kengurinjo  03-06-2010, 13:03:53
Тиме што Антара није повео Бркића, а повео је Стојкета и Исаиловића свака нада да се може проћи ван групе је за мене изгубљена. Има да нас пуни ко како стигне... Е, бре! Србине ти да не водиш Жекија на СП! Дечко који ће за пар година бити најбољи голман Европе! Понтецијал! Е, сад. Проблем Пантелиња је тај што је дечко у принципу много ретардиран у мозак!!! Оно што игра у клубовима, то је ОК... Али у репки не повезује!!! А, да ту је и Станковић капитен! Признајем! Заволео сам га после Кајзерслаутерна... Али он толико без икаквог мотива игра у репки да је то страшно... Заситио се човек!
:aq15: :aq15: :aq16:
Interesantan smo mi narod...čitajući pojedine postove , pomislih da je bilo bolje da se nismo ni plasirali na Svetsko prvenstvo...
Voda se mrzne pred zoru ! Ovo su iskusni igrači , zablistaće kada treba ! Pljuvači , sve i da ne napravimo uspeh na prvenstvu , treba da budemo zahvalani samo na plasmanu!