Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

SVETSKO PRVENSTVO - FUDBAL 2010 - JUZNA AFRIKA

Započeo autentik, 15-11-2009, 12:36:14

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Kengurinjo

Криво ми је што нисам сликао главну улицу пред крај 1. полувемена. Сишао сам у Манго, а оно нигде никога... Лажем, било је пар жена са децом :)

autentik

dobro nervirao sam se jedan dan i dosta im....

ima da icepamo nemce i Austrilijance i idemo u drugi krug....

Svilena

Citat: autentik  14-06-2010, 10:52:17

ima da icepamo nemce i Austrilijance i idemo u drugi krug....

volim  kad mi ulepšaš dan  :xq005:

naljutio se opasno?

SunđerBoba

Hahahaha!

"Nemačka medicina je najbolja na svetu! Die beste!!!"

SunđerBoba

FKJGD

Sto se tice onog vido-bima u centru...Jel bio prenos?

Lepo su najavili da ce na ovom SP da naprave nesto veliko. I napravili su VEEEEELIKO SRANJE...  :xq010: :xq010: :xq010:
Bolje da su drvo stavili da igra umesto Zigica, a umesto Pantelica mogu neki kamen...Bili bi bolji 100%

Kad bi stavio Mrdju i Lazovica to bi bila druga prica...

autentik

autentik

No. naš selektor je i dalje pozitivan

pa onda hajde i mi da budemo

MIK

Nemam reci za jucerasnju utakmicu..... Ja pocela za Gance da navijam  :aq21: od "MUKE" i svaka im cast.
Za iduce utakmice nadam se da ce nekih promena da budu  :aq09: . Ne razumem da trener nemoze da izbaci jednog "coveka" sto s'jebe celu ekipu i igru....da mora da ga drzi i jos kad mu se i pridruzi jedan slican njemu, propast vala.
Jooooooooooooooj da. A golman, ni to nemogu da verujem  :aq24: , ne znam koji je i kakav rezevni, al'mogli ovog da zamene.

Nemacka-Australija  :xq011: , tu je bila igra, i s'jedne i s'druge strane  :aq29:

Autentik  :aq29: sve cemo da ih "cepnemo", kao i sto se do sada pokazalo.

Meni je krivo sto imamo dobre igrace, i kad'se oni zalete to je nesto, ALI, kad mora da dodaju loptu onom onom...... pa ga stra da sutne, e to mi muka.

ignja

juče je izgubljena jedna bitka, a ja sam posle te bitke shvatio kolk'o  "generala" imamo

Svilena

tako je ignjo, izgubljena bitka ne znači izgubljeni rat  :aq04:

ignja

:xq011: :xq011:

Svilena

autentik

Portugal igrao nerešeno sa Obalom Slonovače  0:0

A Brazil je pobedio  Severnu Koreju sa 2:0

ignja

Brazil: S.Koreja 2:1 ipak korejci dali gol?????????????????????

Kengurinjo

Исправка. Корејанци...

Најготивнији су ми одмах после Србије... Ја још нисам видео да се неко расплакао на интонирању химне... Брате... Колики је то национални понос!!! Напред НР Кореја!!!!! Надам се да ће ускоро рокнути неку нуклеарку на Сеул, Токио и неки град на западној обали САД-а. Живела НР Кореја, живела Куба, живела Венецуела, живела Кина, живела Аргентина, живела Индија, живела мајчица Русија....

SunđerBoba

Citat: Kengurinjo  16-06-2010, 00:08:29
Исправка. Корејанци...

Најготивнији су ми одмах после Србије... Ја још нисам видео да се неко расплакао на интонирању химне... Брате... Колики је то национални понос!!! Напред НР Кореја!!!!! Надам се да ће ускоро рокнути неку нуклеарку на Сеул, Токио и неки град на западној обали САД-а. Живела НР Кореја, живела Куба, живела Венецуела, живела Кина, живела Аргентина, живела Индија, живела мајчица Русија....

"Ala je tebi dobro!"  :xq003: