Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

SVETSKO PRVENSTVO - FUDBAL 2010 - JUZNA AFRIKA

Započeo autentik, 15-11-2009, 12:36:14

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

SunđerBoba

Hahahaha, Mik  :aq29:
Ili na nečem još gorem  :aq18:

MIK

Kengurinjo

Северну Кореју волим искључиво из неспортских ралога.

Кладионицу не играм, али када смо већ код кладионице. Има неко информацију о томе, да ли нека кладионица даје квоте на оно што ти хоћеш да играш, а они немају у понуди? Играо бих на то да Давид Виља неће да постигне ни један гол до краја првенства.

SunđerBoba

Pa to ti kažem. Malo si zabasao  :aq18:
Ja Portugal volim iz isključivo sportskih razloga, a ti mi nekako dođeš...izgubljen :xq003:

Kengurinjo

Дај... Којих спортских разлога? Играју мало тај фудба, евентуално одбојка на песку и то је то...

SunđerBoba

Citat: Kengurinjo  21-06-2010, 21:33:33
Дај... Којих спортских разлога? Играју мало тај фудба, евентуално одбојка на песку и то је то...

Hahahhaha!
Ti si "legenda"! Ali "legenda"!  :xq005: :xq005: :xq005:

Jel kapiraš? Ne, jel da? Sorry, kao što rekoh nemam kad da ti pravim zabavu  :xq001:

Force Newfoundland!!!!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Kao što ja videh, pobeda Srbije nad Nemačkom je REALNA !  :xq004:  :xq011:

Sada treba da navijamo i dalje za Srbiju i da se nadamo da će pobediti i Australiju i idemo dalje.

MIK

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ivane bio si dobar prognozer. Svaka čast.

groucho

Citat: Kengurinjo  21-06-2010, 21:26:33

Кладионицу не играм, али када смо већ код кладионице. Има неко информацију о томе, да ли нека кладионица даје квоте на оно што ти хоћеш да играш, а они немају у понуди? Играо бих на то да Давид Виља неће да постигне ни један гол до краја првенства.

"Oba gola za "furiju" na "Elis Parku" postigao je David VIlja, prvi u 17, a drugi u 51. minutu. Napadač Barselone je u 61. propustio da realizuje penal."

Jel' te jos interesuje  :aq24:

SunđerBoba

Citat: groucho  21-06-2010, 22:13:37
Citat: Kengurinjo  21-06-2010, 21:26:33

"Oba gola za "furiju" na "Elis Parku" postigao je David VIlja, prvi u 17, a drugi u 51. minutu. Napadač Barselone je u 61. propustio da realizuje penal."

Jel' te jos interesuje  :aq24:

Hahahahaha!
Ma, čovek je tu iz nesportskih razloga. Zar misliš da će primetiti sitnicu kao što je podatak da je Vilja već postigao dva gola. Inače ne znam kakve veze Vilja ima sa Portugalom  :aq15:

Alkar

Kengurinjo

Гледао сам утакмицу и знам да је Виља дао 2 гола, али! Пошто је промашио пенал са којим би постао најбољи стрелац Шпаније на СП у историји, мислим да Виља неће дати ни један гол до краја првенства. Тј. да неће срушити рекорд који уз њега држе још пар играча.  Сунђеру, нисам ни рекао да има Виља има везе са Португалом, утриповала си нешто.

SunđerBoba

Jeste, da...ja sam utripovala, i svi ostali zajedno samnom  :xq005:
Koji si ti lik brate mili...strašno!?  :xq005:

Kengurinjo

Тек сада видим колико је управу мој брат Никола...

Alkar

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Kako li će sad državna televizija Severne Koreje da objavi svojim građanima ovu tužnu vest ? :)

Kengurinjo

MIK