Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 129 gostiju pregledaju ovu temu.

Tony Clifton

Bio sam i ja. Mogu samo da kazem da Jagodina ne zasluzuje klub u prvoj ligi. Pa jbte,ceo stadion navija za gostujucu ekipu!? A sto je najgore,momci su zaista odlicno odigrali i sigurno bi im pomoc publike puno znacila...stvarno sramotno... Ali zato i jesmo provincija.

Alkar

Citat: Sawovsky  16-08-2009, 09:24:38
Evo ja sam Zvezdas i to veliki, ali mi nije bio drago sto je Jagodina juce onoliko izgubila, realniji je bio neresen rezultat, i bas me je smorio toliko poraz Jagodine.

I da bilo je puno ljudi koji su navijali za Jagodinu, ja sam bio na istoku i mahom su ljudi otvoreno za Jagodinu navijalo, otprilike na 10 koji na vijaju za jagodinu isao je jedan koji navija za Zvezdu.

hahaha daj bre uozbilji se. Ako cela jedna tribina navija za Zvezdu ostalih 10 navijaju za Jagodinu. Ali ajde, "sto je babi milo to joj se i snilo"

Sawovsky

^^Ja sam govorio o istocnoj tribini, ne o celom stadionu.

Alkar

oh izvini molim te , znaci realno je u sred Jagodine svaki treci navijao za "Jagodinu" :)))
Lepo , to je dobar prosek

z.s.

Citat: Alkar  16-08-2009, 14:17:30
oh izvini molim te , znaci realno je u sred Jagodine svaki treci navijao za "Jagodinu" :)))
Lepo , to je dobar prosek
Izgleda  da i na bazenima bio takav odnos      :xq005:

autentik

z.s.

Zaboravih da pitam , šta bi u subotu sa čuvenom srpskom navijačkom grupom armija, gde se dedoše ? 
Da ih strika palma nije poslao u Buljarice ,svu petoricu   :xq003:

autentik

hahahahahah

pa nisu se dogovorili sa klubom kao i extrim pa verovatno i oni štrajkuju

Alkar

Citat: z.s.  17-08-2009, 10:32:24
Zaboravih da pitam , šta bi u subotu sa čuvenom srpskom navijačkom grupom armija, gde se dedoše ?  
Da ih strika palma nije poslao u Buljarice ,svu petoricu   :xq003:

Armija  :xq005: kaži majke ti. Jel oni svi idu u isto odeljenje?

Svilena

Citat: Alkar  18-08-2009, 13:01:17
Citat: z.s.  17-08-2009, 10:32:24
Da ih strika palma nije poslao u Buljarice ,svu petoricu   :xq003:

Armija  :xq005: kaži majke ti. Jel oni svi idu u isto odeljenje?

:xq005: :xq005: :xq005:

Što ste tako surovi? Čekajte da se deca vrate s mora.  :xq007:

Wlaja

Citat: Tony Clifton  16-08-2009, 09:29:41
Bio sam i ja. Mogu samo da kazem da Jagodina ne zasluzuje klub u prvoj ligi. Pa jbte,ceo stadion navija za gostujucu ekipu!? A sto je najgore,momci su zaista odlicno odigrali i sigurno bi im pomoc publike puno znacila...stvarno sramotno... Ali zato i jesmo provincija.

U jbaga ... Pa do pre 3g Jagodina nije ni bilo pro klub. Shta mislish da li je neko navijao za zvezdu kad su oni pocheli pro da se bave fudbalom. Potrebne su godine kako bi Jagodina imala stabilne navijache ...

Alkar

Citat: Wlaja  19-08-2009, 08:04:13
Potrebne su godine kako bi Jagodina imala stabilne navijache ...

:xq005: mislis potrebne su godine da bi Jagodina imala punoletne navijace

Armija

Saopstenje:

Fudbalski klub Jagodina u daljem takmicenju nece imati svoje najvatrenije navijace.Tacnije navijacka grupa ARMIJA-JAGODINA vise nece navijati na fudbalskim predstavama.

Razlog ovog bojkota je taj sto je od uprave kluba trazeno,ne jednom vec nekoliko puta da nam se dodeli posebna tribina ali to kao da niko iz uprave nije cuo.Isto tako na tribini gde smo cele prethodne sezone navijali,druzili se,pevali,tugovali....postavljene su stolice!!!
Cemu vodi ovakva uprava kluba?

Umesto da poslusaju navijace,da urade sta im se trazi,da ucine nesto za njih,oni sve rade kontra.Dokle vise kada u gradu gostuju ZVEZDA I PARTIZAN stadion umesto da navija za JAGODINU,na stadionu se svih 90 minuta ori pesma gostujucih navijaca....

SVE JE UKRATKO OBJASNJENO....

TOLIKO O TOME!!!

ARMIJA-JAGODINA

Mac

A mi smo imali vatrene navijace??? Nije valjda ona decurlija?  :aq01:

z.s.

Citat: Armija  28-08-2009, 14:21:56
Saopstenje:

Fudbalski klub Jagodina u daljem takmicenju nece imati svoje najvatrenije navijace.Tacnije navijacka grupa ARMIJA-JAGODINA vise nece navijati na fudbalskim predstavama.

Razlog ovog bojkota je taj sto je od uprave kluba trazeno,ne jednom vec nekoliko puta da nam se dodeli posebna tribina ali to kao da niko iz uprave nije cuo.Isto tako na tribini gde smo cele prethodne sezone navijali,druzili se,pevali,tugovali....postavljene su stolice!!!

Umesto da poslusaju navijace,da urade sta im se trazi,da ucine nesto za njih,oni sve rade kontra.Dokle vise kada u gradu gostuju ZVEZDA I PARTIZAN stadion umesto da navija za JAGODINU,na stadionu se svih 90 minuta ori pesma gostujucih navijaca....

SVE JE UKRATKO OBJASNJENO....

TOLIKO O TOME!!!

ARMIJA-JAGODINA

CELA tribina za vas petoricu ,pa vi deco niste normalni !!!!!!!    :aq14:

Sawovsky

...postavljene su stolice!!!

Vodi zavrsetku stadiona

Inace bi ste vas desetak beckih decaka utisali pesmu gostujucih navijaca, ah gubitka li...

autentik

Sutra u koliko igra jagodina i sa kim

ili sam ja promasio dan.. pa je to bilo danas...

Sawovsky

^^^Autentice Jagodina je danas igrala, pobedila Mladi Radnik 2 - 0 :D

autentik

E tooo

vidis... totalno sam zaboravio na utakmicu..

jbg.. mnogo poso.. ne znam de idem..

Armija

Овом поруком покушавамо и желимо да скренемо пажњу Српском народу,а посебно грађанима Јагодине на то да смо врло,врло млада екипа која још доста тога треба да научи,када је у питању навијачка страст.Овом приликом апелујемо на све да нам се придруже,неби ли створили једну квалитетну навијачку групу.Живимо за овај град где се тренутно налазимо,навијајмо за Јагодину.Немојте дозволити да нам се СРБИЈА смеје.Ми јесмо једна слабашна екипа,али уз праве навијаче можемо много више.Будимо екипа са 12 играча,11 на трави а 12-ти на трибини.Протумачите пажљиво овај текст,вредеће.

Буди прави Јагодинац - Навијај са АРМИЈОМ !!!