Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Evo mene blago vama .....ako sam dos'o

Započeo Dr.Sky, 11-09-2009, 09:21:32

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dr.Sky

Citat: Ivanka  12-09-2009, 09:21:05
Dobar dan, moja elektronska generacijo!
I Luna ima pravo, kad dodjem u Jagodinu nadjem više prijatelja na banderama nego u gradu. Pu, daleko im kuća, nadam se da nije prelazno!

Dobar dan Gosp.Ivanka,.......nego hteo bi da dam jednu konstataciju,sto se tice toga ....evo juce poznanik dobio srcani udar a ima 33 god,otac od drugara umro od infarkta u 42.......ponekad se stvarno strecnem kad razmisljam o tome.     Danas je kriticno preci 30 tu. ...a blizu sam :-)   cccc

Ivanka

Jbg, ali statistički gledano, veća verovatnost je da trefi moju generaciju. Izuzetak potvrdjuje pravilo. Na žalost.

Luna

a ne,grsis Ivanka,nasa generacija je prebolela te kriticne godine...sad cemo mi samo da picimo :xq003:

Sky,devojce nisam, ne pamtim od kada!

Dr.Sky

more strefice mene srcka ako i dalje budem razglabao o zvezdama u zemlji  Srbiji.:-)
Citat: Luna  12-09-2009, 11:00:24
a ne,grsis Ivanka,nasa generacija je prebolela te kriticne godine...sad cemo mi samo da picimo :xq003:

Sky,devojce nisam, ne pamtim od kada!

ok izvinjavam se za godine ....polako upoznajem  teren ...nezamerajte .     Treba imati manire .   Tek sam danas pogledao koliko Ivanka ima god tako da bice reseno.   kad se zezamo zezamo se ali postovanja imam.    bice ok s'moje strane.

Luna

molim te ta ne obracas paznju na moje godine(naravno na nivou),ne obracam ni ja sama :aq29:

Dr.Sky

Pa ne pazi.....ok je to sto Luna kaze....ali ne mogu sa njom da pricam sad bas slobodno kako umem....mozda moze keva da mi bude odkud znam ......Elementarne stvari u ponasanju....jbg......bolje da mi niste rekli za god:-)

Ali Tetka Luna i Tetka Ivanka su zakon:-)

Luna

Citat: bevana  12-09-2009, 11:22:59
Citat: Dr.Sky  12-09-2009, 11:16:50
Ali Tetka Luna i Tetka Ivanka su zakon:-)

ne preteruj
reci mu bevana,reci....da mu ja ne kazem :xq024:

i ajde molim te bevanice probaj da mi persiras :aq18:

Dr.Sky

Posle ovog nikom nepersiram ........uterali ste mi strah u kosti .........ovako dobrom i naivnom decku ...ccc

Luna

mozes samnom diskutovati i zezati se na svim temama,nema problema,ne pravi nikakvu razliku,dobijem odgovor kakav sam trazila sama,
osim sto naravno ja sama nebih sa mladima ulazila u sexualne polemike,na tim temama.
uostalom bre,pa nemam jos 100 godina! :xq006:

Luna

bevanice,sad bih sa tobom napolje,na jednu kaficu,bas imam volje...greje jesenje sunce!  :xq001:
odoh sama,naci cu drustvo,ima jedna lepa basta.

Dr.Sky

Citat: bevana  12-09-2009, 11:52:59
ako si mu rekla

neki je ......   ne kradi moj recnik:-)

Luna  ....znam ja to sve ...samo malo filozofiram.....uostalom od kad sam dosao ja samo filozofiram ...smatram da ste navikli :-)

bice ok .    Znam da stobom mogu da diskutujem o svemu...sem o odredjenim temama sto kazes ..           Tako da nek smo zivi i zdravi:-)

Luna

Dr.Sky

Dr.Sky

:-)     lepo lepo......Hvala.   Sad pricamo:-)         

Luna

sta,ne svidjaju ti se bas slicice?
pa reci sta volis,imamo mi svega.

inace,posle 2 nedelje sam danas popila prvo pivo ovde,zadnje sam pila jos u srbiji.
sedela na suncu i uzivala.
samo,bez vas  :aq26: ne smeka.

DEDA-EU

Ajd,ajd! samo ti uđi,a kako ćeš izaći videćemo?

DEDA-EU

Pored ovoliko ženskinja da ja kuvam kafu.Samo ti izvoli popij kaficu.
Nazdravlje!

Luna

u DEDA,
izaci cu lako,i za cas,izbaci ce me! :aq21:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Dr. Sky, od sad, iz poštovanja, Lunu moraš da zoveš BABA LUNA !  :aq21:

Dr.Sky

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  13-09-2009, 02:26:21
Dr. Sky, od sad, iz poštovanja, Lunu moraš da zoveš BABA LUNA !  :aq21:

Ehhh....pa necemo u krajnost sad ...       jos ona ima da gilja do babe:-)

usput : svidjau mi se slicice!!!!