Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 94 gostiju pregledaju ovu temu.

toma77

Alo ljudi ajmo da se drzimo teme....ovde se ne pominju blizanci iz beograda ko zeli o njima da kucka onda neka ode na njihov sajt ili forum.... :aq18:

Nego sta nam je sa sajtom FK Jagodina....nesto je neazuran...posle mojih i drugih prozivki uprave i namestanja nekih utakmica, prvo su izbrisali temu utakmice a zatim se niko pa ni admin ne javlja niti odgovara na postavljena pitanja...SRAMNO I STRASNO... :xq010:
wq151 wq151 wq151 Jagodina u srcu  wq151 wq151 wq151
 wq151 wq151 wq151 Vecno ekstrem wq151 wq151 wq151

autentik

e to već ne znam, mada mi je padalo na pamet da otvorim neku nezvaničnu prezentaciju za FK Jagodina

ali to se razmišljam da li ću da uradim...

FKJGD

Citat: autentik  25-03-2011, 16:48:00
e to već ne znam, mada mi je padalo na pamet da otvorim neku nezvaničnu prezentaciju za FK Jagodina

ali to se razmišljam da li ću da uradim...

Ako otvoris ja cu da je reklamiram na svim forumima na kojima sam registrovan. XD

autentik

Jagodina pobedila Čukarički  3:1

Dobro uspeli

autentik

Jao  ovi naši izgubili od Metalca

jaoooooooooooo

Kengurinjo

Металац је озбиљна екипа.... Хахахахахахаха!!!!!!!!!!!!

autentik

Evo kako je bilo to sa partizanom

Više slika ovde --------->>>>>>>   https://www.jagodina.autentik.net/sport/fudbal_jagodina_galerija42.php

autentik

Jagodina pukla od Hajduka  1:0

z.s.

Citat: autentik  08-05-2011, 20:45:14

Prodaju kome god treba !!!! SRAMOTA

FKJGD

Citat: z.s.  09-05-2011, 11:22:51
Citat: autentik  08-05-2011, 20:45:14

Prodaju kome god treba !!!! SRAMOTA

Posteno...ove polu sezone su prodali sve sto se prodati moze...nadam se da znaju sta rade, i da ne trpaju pare u dzepove. :S

autentican

Citat: Kengurinjo  13-03-2011, 22:14:42
Стадиони у мањим срединама су празни, јер се игра не квалитетан фудбал. А што се суђења тиче... Јагодина је добила на ЈНА Партизан, такође тај исти Партизан је играо 0:0 са Јагодином, Јагодини је на Маракани свиран пенал на 2:1 за Звезду... Даље, клинци су падали у несвест због гужве, сунца и врућине... Опет, дај Боже да је било 10% Јагодинаца на северу... На утакмице се почиње да се иде са 15, 16 година... А сада о тим комплексима... Звезда је била Првак Европе и света, али Звезда није узела титулу 3 године... Тако да не можеш да називаш те људе комплексашима... Човек под утицајем ћалета, стрица, ујке, деде или под утицајем неког другог почиње да навија за један клуб. Ретки су примери људи који се сами определе да навијају за ЗВЕЗДУ или ПАРТИЗАН... А о квалитету Војводине у односу на Звезду не желим да говорим... Е, сад Екстреме није отерала управа... Екстремне су чинили момци који су навијали или за Звезду или за Партизан. Када је Јагодина ушла у Супер лигу, група се распала из очигледних разлога...  А сада да те питам. Колико је људи гледало Јагодину док је играла Зону и када се брукала са Моравом Неги? 50,60,100? Зар не мислиш да је комплекс сада навијати за Јагодину када игра Супер лигу, а када је служила за гол разлику навијати за Звезду или Партизан? Ко ће гледати Зону, јел?
дечко, говориш као да ниси из јагодине...јеси икад био на утакмице српске лиге? јел се сећаш када је долазило јединство из параћина, текма 4-4, стадион крцат, нисмо имали ни ове фенси столице ни кров...а била зима, шиба са свих страна а било је доста и параћинаца...фајт умало да избије, ерупција одушевљења код сваког постигнутогх гола јагодине...јел се сећаш можда кад је у првој лиги долазио рад? исто крцат стадион, бежимо из школе да гледамо јагодину...па суперлига, прва текма против звезде код нас...потражи на нету и упореди хук са трибина кад је јагодина дала гол и кад је звезда дала гол...делије се НЕ ЧУЈУ упоредо са нашим симпатизерима (не навијачима). тако да не лупај глупости, због таквог размишљања као што је твоје, деца из градова ван београда се и одлучују да навијају за београдске близанце иако немају никаквих додирних тачака са њима, лажно се представљају и трипују да су хулигани до првог шамара и крварења из носа...прво се запитај зашто су ти клубови "велики" и "вечити" како их београдски медији називају, ко им је то омогућио па онда пиши по форуму, до тад, бриши слине, читај зеку и једи кекс и млеко ;)

Kengurinjo

Не да сам ишао на утакмице Српске лиге, већ са, био на оном чувеном гостовању у Параћину те сезоне. Те сезоне маја месеца када је Јединство испало у зону, а Јагодина ушла Прву Телеком лигу, или како се већ тада звала та лига. Сећам се парола типа : "Ћинпара дисмрле", "А сад адио" и осталих. Ти си Јагодину гледао у Српској лиги, а ја у зони, а пре тога исто у Српској лиги... И још нешто. Ти си бежао из школе да би гледао Јагодину у Српској лиги, а ја сам је увелико тада завршио.

autentik

autentik

Black

Jagodina - Javor 1 : 0 ( 0:0)
Ivanjičani su bili bolji u prvom poluvremenu , imali su nekoliko lepih šansi. U drugom poluvremenu Jagodina je krenula agresivnije ali tek posle isključenja jednog igrača Jagodine postigli su gol. Kasnije je isključen i jedan igrač Javora. Jagodina sada zauzima 8. mesto na tabeli sa 11 bodova.

autentik

Jagodina pobedila Smedervo 2:1 u Smedervu

5. smo na listi

Sta ti je igra kada je dobar trener

Black

Zahvaljujući svome nesposobnom golmanu , Jagodina je završila ovogodišnje takmičenje u Kupu Srbije. Da smo na golu imali bukov trupac , veće bi šanse bile da odbrani šut u 90. minutu. Umesto toga , on je otišao po burek i jogurt , ostavio gol prazan i Javor je izjednačio . Jagodina - Javor 1 : 1 , penalima 2 : 4
edit: jedino što je vredelo danas je muzika Metallice na poluvremenu , što je opet lepa promena u odnosu na Cecu koja je bila neprikosnovena do sada.... :xq011:

autentik

Black

Jagodina - BSk 2:0 ( 2:0). Solidna igra i sigurna pobeda. jagodina je trenutno na 5. mestu sa 17 bodova. Ovo je 5 uzastopna pobeda Jagodine.

autentik

lepo lepo

sta ti je trener...