Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vic dana!!!

Započeo autentik, 01-04-2006, 12:47:18

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 25 gostiju pregledaju ovu temu.

milos87popovic

pcelica.m

Zašto plavuša izađe napolje kad seva?
Misli da je slikaju!

milos87popovic

Večerali Lala i Sosa. Sosa se ufleka kečapom, pa kaže: - Jao, izgledam kao svinja! Lala će na to: - Da, a još si se i uflekala.

jocki

pcelica.m

Jednog dana pozvao Bog pripadnike svih naroda i reče im: • Ja ću zatvoriti oči na pet minuta i hoću da svi koji su lepi odu na desnu a svi koji su pametni na levu stranu! Pošto je prošlo pet minuta Bog otvori oči kad ispred njega stoji samo Ciga: • A ti, šta čekaš? - upita ga Bog. • Pa kako ste vi to mislili, jer ja se ne mogu podeliti na dvoje?

milos87popovic

Roditelji, kompjuterski programeri, pričaju sa detetom: Kako kaže maca? Mjau, mjau... Bravo! A šta radi kuca? Av, av... Tako, pametnice naša. A šta radi miš? Klik, klik...

jocki

pcelica.m

Stoje dva policajca pored auta, i jedan pise prednju, a drugi zadnju tablicu.

pcelica.m

Vraća se Nikola iz Bosne u Crnu Goru pa uz put sustigne Muju. Zaustavi kamion pa ga upita:
- Mujo, ajde skači. Đe si kreno?
- Idem bolan u Indiju.
- Au, daleko, jado moja!
- Jes jes, daleko je. Navalila sinoć moja Fata da joj kupim laptop. Kaže, tamo košta samo 36 Eura. Besparica kod nas u Bosni, pa ko velim da malo uštedim...

donwlayco

ВУЧИЋ: Србија ће 2016. имати највећи привредни раст у Европи

https://fakti.org/serbian-point/posrbljene-vesti/vucic-srbija-ce-2016-imati-najveci-privredni-rast-u-evropi

pcelica.m

Dečko šalje devojci SMS:
- Molim korisnika da se uda za
mene.
Dobija odgovor:
- Poštovani korisniče, na vašem
računu nema dovoljno novca za
ovu uslugu.

tatoo

CaC1

Poslao Crnogorac sina da studi... Poslao Crnogorac sina da studira u Beograd. Poslije mjesec dana, sin mu se žali: - Tata, imam veliki problem: ovde se svi voze tramvajem, samo ja mercedesom. Šta da radim? - Ne brini se, sine, kupiće ti tata tramvaj.

tačkica

Razgovaraju dva direktora
- Čuj, isplaćuješ li ti plaću svojim radnicima?
- Ne, već dugo im ništa ne plaćam, ali oni svejedno dolaze na posao.
- Ni ja svojima ništa ne plaćam, ali i oni svejedno dolaze!
- Znaš, imam odličnu poslovnu ideju. Od sutra ću im na vratima naplaćivati ulaz!
Nakon mjesec dana direktori su se opet sreli i jedan pita drugog:
- Kakvom se pokazala ideja s ulaznicama?
- Ma, loše, jako su snalažljivi. Sada dolaze u ponedjeljak i ostanu do petka.

donwlayco

donwlayco

CaC1

Mujo u Italiji. Odjednom cuje neko vice: "Kara mia, kara mia!" Kada ce on: "Karam i ja, al se ne kurcim!" :aq07:

donwlayco

alec12

Ona: Izvini, imaš li cigaretu?
On: Nemam, ali imam sat.
Ona: Pa šta, da ti pušim sat?
On: Pa ne moraš celi sat, možeš i deset minuta.

donwlayco

Dragan Marković Palma - Bio sam u Dubai-u i video najveću zgradu u Evropi!! (07.04.2015)

https://www.youtube.com/watch?v=UKL1X43n7jQ