Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Irish Pab - Jagodina

Započeo autentik, 15-12-2008, 13:06:39

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Didi

koj oce na pivo veceras.....nek se javi :aq26:

Didi

veceras ima svirka....nema sutra.....a sutra idem u Novi Sad na zurkicu  :aq01:

gremlin

chege

Ja sam josh uvek u Pub-u, tu je i Gremlin i Didi,sve sam ih video i snimio:D  Dobra svirka bila btw.

Petak 13. feb. Ku Pak ili kako se vec zovu.

Petak 20. feb. Duo-Trio

Petak 27. feb  Iz Sve Snage

Petak 06. mart Gigolo

Eto programa za narednih mesec dana:))

Poz

Didi

...uuuuuuuuuuf .....bilo dobro..........al sam pijan....................sve vas volim......hahahahahahaha...............

Luna

takodje.
jos ne spavas?

kako je to bilo dobro?

bebironac

didi pa sto se ne javi covece

gremlin

Dobra svirka Jagodinskog benda, je privukla takođe i neke likove koje dugo nisam sreo. :aq17:

Didi

evp javljam se ...........boli m glavaaaaaaaaaaaaa :aq16:

muzikoholik

Citat: gremlin  02-02-2009, 17:43:23
muzikoholičaru evo ti ispravljen poster, kao što si tražio mesto PN    RnR

Ej,vec sam koristio plakat za jednu svirku u V.Banji,skinuo mi je jedan lik sa foruma,posto ja nisam bas nesto vest u tome, ali 27.smo u pabu pa ces ti da mi das disk,da ja mogu da odnesem u stampariju...da uradim veci fond.

VELIKI POZDRAV...

gremlin

Pitaj štampara koji format mu najviše odgovara za pripremu. :aq17:

gremlin

Didi

gremlin

Citat: bevana  26-02-2009, 19:55:14
gremline

sutra "iz sve snage" sviraju u pabu

:aq26:

Nema ga muzikoholičar da se javi. :aq17: :aq22:

gremlin

gremlin

Sinoć je pržilo    IZ SVE SNAGE     :xq011: :aq17: :aq22: :aq26:

muzikoholik

Dobri ste bili sinoc...pa morao sam da razbijem malo monotoniju sve chesceg shminkeraja koji trenutno vlada medju tkz. tezga bendovima,pa sam ubacio malo vise EKV-a,chak je bio i Paradise sity...pa sam mislio da ce da nastane bezanija,ali jok bre,bas je bila super atmosfera...
U svakom sluchaju dok se przi iz sve snage i ljudi se dobro zezaju,a onda je i nama lakse da sviramo,mada sam ja bio sav u upalama(j..ebalo me skijanje),ali sve za RnR!!!! :xq011: :xq011: :xq011:

gremlin

I muzikoholičaru da znaš, imaš kamara ne opravdanih na 4umu, ali svirka je bila :xq011:

muzikoholik

Imam veze u Domu zdravlja...Majka mi radi na ginekologiji,videcu da ishchupam neko opravdanje :aq24: :aq24: :aq24:

gremlin