Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Imate li psa ljubimca ?

Započeo autentik, 26-01-2007, 18:35:47

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Andrijana

vesna05

Mnogo je medena  :xq001:
Setas li je negde?Nisam vas vidjala

Andrijana

Šećkamo se Vesnice, nego šta... Pa poseti nas slučajno kad otopli u skejt parku, na primer ili terenu...

vesna05

Aha,mi idemo na drugu stranu posto je moj ogroman....mi smo na Ruskom

Andrijana

Stavila sam klipić na FB. Moja Ledi voli da se igra sa svima. Pre neki dan se igrala sa nekim baš lovačkim psom i vučjakom...
Baš ćemo sutra da prošetamo do Ruskog, pa vas možda i sretnemo.

Djina

Pozdrav za sve ljubitelje pasa.
Evo da predstavim trenutno najmladjeg clana nase velike "porodice labradora"
odgaivacnice "Black Beauty of Pamita" labradors

Jos nema svoju stranicu na nasem sajtu, pa cu evo premijerno da je pokazem ovde...

Ira Black Beauty of Pamita- 3 i po meseca

Djina

Ira Black Beauty of Pamita

mozda se ne vidi bas najbolje ali jos je beba pa nismo naucili da poziramo...

Djina

Muzjak sa mog avatara Hector-je inace njen otac. Ima njegovu glavu i karakter.

zdravlje

i koliko labradora imate u kuci?

Djina

U svojoj odgaivacnici imam... pa sad...hm...
Djina- sampion u lepoti i sampion u radu, i nas najbolji lovni labrador... stara 5 god.
Hector- sampion u lepoti, star 2.5 god
Horta-sampion u lepoti, mladi i zreli klupski pobednik 2007. i 2008. (Hectorova sestra iz legla) 2.5 god
Kika- Hortina cerka- stara 9 meseci
Kuba- Hortina cerka iz istog legla, i jos uvek nisu izlagane...
Bubica- stara 6 meseci,
Ira- jos malo pa ce 4 meseca inace Hectorova cerka
Idi je Irina sestra iz legla,samo zuta, ali nju planiram da prodam.
Horta je uparena, tako za nepuna 2 meseca, Boze zdravlja... Imace prinovu...

naravno ne borave svi u nasoj kuci, Horta ima najvece privilegije,i najlepse manire pa najvise i boravi sa nama u kuci...

Luna

djina,labradori su ti prelepi.volim pse samo su mi za u stan nezamislivi pa imam drugu ideju:
znas li mozda gde se mogunabaviti civave?
laki su za rukovanje.

Djina

Luna,hvala na komplimentima. I moji psi zive vani-svaki ima svoj box, sa kucicom u kojima zive. Svakodnevno imaju treninge, kad u terenu provode u proseku po 2-3 sata, a dobar deo dana provode i po dvoristu.
Sto se tice civave-veruj da je jedina razlika izmedju psa male rase i psa velike rase-jedina razlika je samo u velicini- obaveza je bukvalno ista. Svaki pas mora da se izvodi bar 3x da obavi svoje fizioloske potrebe van- a bar jednom mora da se izvede u jednu dobru setnju, jer psima je preko portebna rekreacija i praznjenje energije-bilo da taj pas ima 5kg ili 45kg.

Bevana... CAO!!! Pozdrav za tebe!!!

Luna

ja imam stan i oras priznati da je velka razlika.da imam kucu ovde misici ko civava mi nebi padali na pamet.
moje komsije imaju crnog labradora i kad posle cele godine dodjem kuci ne zaboravi me,poludi od radosti.
najcesce kad sam kuci na odmoru boravi kod nas u dvoristu.
ovde nazalost nemam te mogucnosti,jer mislim da je za velikog psa zivot u stanu mucenje.

Djina

Nije mucenje ako imas vremena tom psu da obezbedis dovoljno kretana vani-obavezno izvodjenje na rekreaciju par sati, a izvpdjenje u WC rano ujutru, u podne i uvece posle jela. Ja se bavim psima godinama-da ne kazem da mi je to posao-jer slagala bih da kazem da je to moj posao od kog zivim-ali to definitivno jeste jedini "posao kojim se bavim" zato imam dovoljno vremena da izvodim pse na teren- ili na plivanje, i da obavim sve obaveze koje oni traze- naravno da imam i pomoc, ali vecinu stvari obavljam sama-narocito kad imam leglo,odgoj, pa prehrana stenaca... spremanje za izlozbe i sama izlaganja to je sve moje delo. Moj muz se bavi lovom, i utakmice u radu sa psima su njegova zasluga.

Male rase su zahvalne jer su to psi "za poneti" uvek i svuda mozes da ga povedes ili poneses sa sobom cak i da se to ne primeti. To nekad zna da bude problem sa labradorom od 40ak kg.

government

Citat: Andrijana  11-03-2009, 11:07:45
Kuca je super, neverovatno je kako se brzo oporavila... Više se ni ne češe...
A, evo konačno i da vidite moju Ledi... Ovo smo nas dve  :aq28:

Kuca i maca  :aq28:
Misssiiimmm ! kuci kuci!! mac mac...

Andrijana

Hehehhe, gover, pa najmanje na mačku ličim...  :aq24:
Ali, ako je tebi lakše... Okić  :aq01:
Jel ti se sviđa moja LEdi???  :aq28:

gremlin

government

ne volim kučiće, znaš zbog čega!
Sve su žene mačke.Dobro ne sve.skoro sve.

Luna

nisu sve...ti to samo neke nazivas Macama!
bas si umiljat.

Andrijana

E, pa ni ja ne volim mačke... :-PpP