Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 165 gostiju pregledaju ovu temu.

Tony Clifton

Citat: KIMI  11-05-2009, 06:23:29
Ocekivan rezultat sa Partizanom, i spontani vatromet u Jagodini! Ovakvi su komentari po sajtovima
.....a samo par minuta po zavrsetku meca u Jagodini je poceo vatromet, postena utakmica! :)
(vatromet, 10. maj 2009 21:40)
Auuu znaci pocelo je muvanje bodovima. Zar ne? Toliko o regularnosti i ove godine...
(miljan, 10. maj 2009 21:42)
Jagodina pobedila šampiona! Znači...Jagodina u kvalifikacijama za Ligu Šampiona!!!Ha-Ha-Ha!
(djshilja, 10. maj 2009 21:43)

Svilena

*

vesna05

Obavestena sam i da je ekipa 48 sati svadba bila na utakmici , hehehe

Louis

I sta je bilo na kraju?

vesna05

cini mi se 5:1 ali nemojte da mi verujete,gde sam videla ovaj rezultat nemam pojma

Svilena

autentik

Pa jbg. zvezda je zvezda

Armija

kad ce slike autentik??? :aq04: :aq04: :aq04:

autentik

evo slika kako je sve to bilo

više slika ovde  ------------->>>   https://www.jagodina.autentik.net/sport/fudbal_jagodina_galerija23.php

z.s.

A tek seljacizam sa onim trubačima ,nemam reči    :xq010:

Tony Clifton

Citat: z.s.  17-05-2009, 14:00:09
A tek seljacizam sa onim trubačima ,nemam reči    :xq010:

Ali samo kad JAgodina ide u napad :aq21: :aq21:  ...srecom po nase usi,Zvezda je bila mnogo bolja pa se cigani nisu bas mnogo razduvali...

Black

Pita mene moj kum , inače zadrti ciganeros , kakva je atmosfera na stadionu a ja kažem : ko na vašaru! Ima 3 trubačka orkestra , hahahaha...Inače , Zvezda je bila bolja za 5 klase , dobili su nas zasluženo. Sedeo sam malo iznad ARMIJE , na severu ( ko i svaki ispravan grobarin) , i , mada su malo smarali mahanjem zastavama ispred očiju gledalaca na severu , u celini su se dečaci ARMIJE pokazali u pravom svetlu , kao pravi navijači Jagodine. Čestita, . samo nastavite tako !!!!

Armija

z.s.

.................................... , eto završismo bez trubača      :aq15:
šteta , a čovek tako voli da mu sviraju   :xq010:

autentik

dobro da nismo ušli u Kup uefa kao što je rečeno

hehehe

ali najblje je da nismo ispali i ove lige, to je dobra stvar

Armija

autentik

OMLADINCI ''JAGODINE'' NOVI CLANOVI ''OMLADINSKE LIGE SRBIJE''

više slika ovde --->>   https://www.jagodina.autentik.net/sport/fudbal_jagodina_galerija24.php

Black

FK Jagodina je počela pripreme za novu sezonu. Ekipa je na Zlatiboru , gde se priprema ali će i učestvovati na jakom turniru.Za sada je jedino otišao golman Danilo Pustinjaković .

Black

Juče u 12,00 novi šef stručnog štaba gospodin Dodić Mladen, izvršio je prozivku igrača i tako zvanično počeo pripreme za novu sezonu. Svi igrači na koje se računa su prisustvovali prozivci sem opravdano odsutnog Vaskovića i Kennetha koji dolazi 26.06.2009. Kompletiran je  stručni štab: Prvi pomoćnik je ostao isti  Sokolović Dragan, trener golmana Kostić Nebojša  lekar Crnković Dr. Nikola, fizioterapeut Vučković Jelena, ekonom Antić Dejan i dosadašnji šef stručnog štaba Gošić Miljojko skauting služba.

Ekipi su se pridružili i igrači koji će trenirati i pokušati da izbore mesto ukoliko zadovolje stučni štab:

- Stojaković Valentino štoper 1984, Ristić Borivoje golman 1984, Jovanović Nenad zadnj vezni 1988, Čonka Branislav desni vezni 1989, Anđelković Nikola štoper 1987 i Ležajić Igor levi vezni 1988. :xq011:

Tony Clifton

Citat: Black  24-06-2009, 07:22:02
Za sada je jedino otišao golman Danilo Pustinjaković .

Ја сам чуо да су отпустили и ''најјачег шутера'' Јелен Суперлиге,Игора Павловића-Чукчета.