Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

TENIS

Započeo autentik, 19-01-2008, 10:49:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

SunđerBoba

Ilija Bozoljac ispao je od Nikolasa Kifera, a Nenad Zimonjić tek treba da igra prvo kolo u dublu sa Danijelom Nestorom.

SunđerBoba

Danas Ana Ivanovićeva igra sa 32-godišnjom Tamarin Tanasugarn na terenu "Filip Šatrije", druga po redu, posle duela Endi Mari – Potito Starače. Tipsarević otvara program na terenu broj 6 protiv Felisijana Lopesa, 28 nosioca iz Španije. Vemić u paru sa Mišom Zverevom igra protiv dubla Mikael Ljodra/Fabris Santoro poslednji na terenu broj 2.
:aq08:

SunđerBoba

Jelena Janković plasirala se u 3. kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pobedom nad Slovakinjom Magdalenom Ribarikovom, sa 2:0 (6:1, 6:2).
Troicki je u 2. kolu izgubio od Argentinca Huana Martina del Potra, sa 3:0, po setovima 6:3, 7:5, 6:0.
Đoković igra danas, mislim posle 18h.
:xq004:

SunđerBoba

Novakov meč prekinut zbog mraka, pri vodstvu od 2:0 za "našeg".
Nastavak sutra, kada znaće se  :xq011:

SunđerBoba

Ana Ivanović obezbedila je plasman u četvrto kolo Rolan Garosa pobedom nad Čehinjom Ivetom Benešovom posle laka dva seta – 6:0, 6:2.

Black

E , što ume da me iznervira ovaj Nole ponekad...pa ovaj švaba je dve klase ispod njega ....ajde bre Nole , zgazi ga.... :aq13:

SunđerBoba

Pazi, kad je izgubio?!
Ne razumem, tako mi je delovao mrtvo...ne znam?!

Black

NOLE , seronjo :aq16:!!!!!!

NameNo

E, Novace, Novace..... skoro nikad dosledan....

SunđerBoba

Ja stvarno ne razumem. Ovako, bez stava, bez želje da pobedi, skoro da se jedva vuko po terenu. I na kraju komentator kaže: "Možda je umoran ili ima neki zdravstveni porblem?". To me toliko nervira. Kad god odigra kao od bede - možda je umoran. Ako je umoran neka ne igra, i Nadal igra turnir za turnirom, pa ne da nije umoran, nego nema šansi da ga neko pobedi.  :xq010:
Ajde, ok. Možda mu nije dan  :xq066:

NameNo

Stalno njemu nije dan...to tako cesto cujemo... a posle se ljuti kad ga Federer kritikuje i kaze bas sve ono sto je S.Boba

gore navela....ccccc...a mi sedimo pored tv ekrana i nerviramo se....e, pa necu vise...

SunđerBoba

Citat: opsena  30-05-2009, 18:45:24
Stalno njemu nije dan...to tako cesto cujemo... a posle se ljuti kad ga Federer kritikuje i kaze bas sve ono sto je S.Boba

gore navela....ccccc...a mi sedimo pored tv ekrana i nerviramo se....e, pa necu vise...

E, pa bar sto puta sam rekla da neću više, i opet!
Ako, tako mi treba kad ne slušam svoje unutrašnje ja  :aq21:

Nego ajde da vidimo, šta će ostali naši lepotani da načine dans:

Ivanovićeva u osmini finala igra sa Ukrajinkom Viktorijom Azarenkom, devetim nosiocem. Taj meč treći je po redu na "Suzan Lenglan" stadionu. Zimonjić i Nestor sastaju se sa Kristoferom Kasom i Rožerom Vasenom u trećem kolu dubla (drugi na terenu broj 2), dok Čurovićeva igra sa Janom Cepelovom iz Slovačke na startu turnira za juniorke. Na igralište izlaze i Nadal, Mari, Safina, Šarapova...

SunđerBoba

Novak Đoković je izjavio da je veoma razočaran zbog poraza od Kolšrajbera u 3. kolu Rolan Garosa, ali ne toliko zbog rezultata, koliko zbog veoma loše igre.
Ako mu je za utehu, i mi smo isto!!!  :xq010:

SunđerBoba

Au! Jel neko reko Ani Ivanović da danas igra protiv Azarenke  :xq003:

SunđerBoba

NameNo

Citat: SunđerBoba  31-05-2009, 15:55:24
Au! Jel neko reko Ani Ivanović da danas igra protiv Azarenke  :xq003:

Izgleda da nije......ne shvatam sta se desava sa ovim nasim teniserima? Mozda  nasa ocekivanja trenutno prevazilaze

njihove mogucnosti?...............mmm...da...recite mi slobodno da cutim......

SunđerBoba

Baš mi je žao Ane, ali izgleda da će i Nadal tim putem. Soderling ga trenutno drži na vrlo kratkoj uzici hihihi  :xq066:

SunđerBoba

Uhuhu!!! Brate ispade i Nadal!

autentik

ahahahahaha   extra

SunđerBoba

Isprašio ga Soderling samo tako. A njih dojica se inače "znaju" od ranije, tako da ovo sad ima malo specifičnu težinu  :xq011: