Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Upropasti zelju!!!

Započeo Dak, 04-12-2008, 20:01:01

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

e pa goverment, ona te bas izaziva! :xq001:

ako je ne sredis ti poslacu nekog da sredi tebe!

ajde osvetlaj obraz.

ne umes bre ni da se branis :xq066:,jos ce svi da poveruju...evo ija vec pocinjem da razmisljam.

government

Citat: Mariah  13-02-2009, 19:14:06
Jao government ako su tvoje golisave slike,postedi me,verovacu u sve samo da ih ne objavljujes... :xq005:
Sta je , prpa ?! To je samo moje super celicno misicavo telo, ajde bas ako se bojis da te ne prepadam,
hrcak mi je kao beba , 4,5 kila 50 cm

a kabriolet trabant u njemu ti ,porasla ti kosa iz nosa do pupka , primili te za baba seru ma zel stanici
ja u ziriju za miss playboy,

Mariah

TI??? :xq005: Pa pomesaju te sa devojkom i ti izadjes ne pistu... A to prenosi glavna americka televizija... :xq005: Izadjes u tangama... :xq005: A za one informacije ti ne verujem... :aq12:

Mariah

A i nisi moro da iznosis info... :xq005:

government

Zbog tarzanove kose ali kad ugledaju snazne bicepse kvadri i tako dalje cepse sve zene polude zbog moje misicave  seksualne guze u tangama i proglase me mister univerzumom
dam ti dva dinara kad krenem u klonju, ti kazes tenkjuverimač zanosni gospodine

government

nije to info , to je deskripcija , istina je jos strasnija ( naravno ka vecim  ciframa) al da ne kompleksiram zitelje africkih zemalja

Mariah

Citat: government  13-02-2009, 19:43:13
Zbog tarzanove kose ali kad ugledaju snazne bicepse kvadri i tako dalje cepse sve zene polude zbog moje misicave  seksualne guze u tangama i proglase me mister univerzumom
dam ti dva dinara kad krenem u klonju, ti kazes tenkjuverimač zanosni gospodine
Jao government al ti imas bujnu mastu... Ja ti postavim zamku u wcu i ti propadnes u g++++... :xq005: Sorry zbog izraza ali ko u onom filmu crna macka beli macor... :aq21: :xq005: :xq005:

Mariah

Citat: government  13-02-2009, 19:45:24
nije to info , to je deskripcija , istina je jos strasnija ( naravno ka vecim  ciframa) al da ne kompleksiram zitelje africkih zemalja
XeXEXE,pa ako si toliko dobar sto se Nikol zali???

government

Pa vidis da javno mnjenje zahteva odbranu, tako ja postupih.
IIIII breee , e da znas da ces ti da me vadis iz toga i peres, mozes i da se tusiras sa mnom al da skratis te nosne dlake.
Nikol se ne zali , evo svaki dan mi donosi slatko  u krevet , a ti siris zlobne dezinformacije zbog ljubomore, oces da oteras konkurentkinje

Luna

:xq004:
hvala bogu da zines jednom!

Mariah

Jao government sta ti pada na pamet><??? MLOGO TE NIKOL UOBRAZILA!!!! Ju pa zar ja pored marka zivog da se tusiram s tobom???!!!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Hahaha, government, koji smisao za humor !

Želim da se government i Maraja već jednom upare...

Mariah

wq42 :xq046: :xq034: :xq047: :xq069: eto mislim da je dovoljno za kvarenje zelje,zar ne maser???
Zelim da governmentu niko prospe slatko u gace.. :xq005:

Luna

Citat: Mariah  13-02-2009, 20:07:32
wq42 :xq046: :xq034: :xq047: :xq069:
kose bije taj se voliiii!

more ce das e spandjaju oni do kraja.

gremlin

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Luna, a jel možeš ti nekad da poželiš želju u ovoj temi a ne samo da daš komentar ? Tema se zove "Upropasti želju".

Ajde, ljubi te čika Ivan tako pametnu. :)

Mariah

XeXeXe ljubi te cika Ivan... :xq005: :xq005: :xq005:

government

i prospe nikol meni slatko u gace a tebi padne secer pa navalis na ono moe slatko i malo malo pa kao slucajno.....
koji bre marko,a milic?

Mariah

Jao government mnogi su mi se udvarali al nijednom fantazije nisu otisle toliko daleko... :xq005: Jedan marko,a milica zaboravi,njega ostavljam nekoj drugoj... :aq29:

government

ja se ne udvaram nego pokusavam da spasim musku cast, da ne ispadne da .....
od sada cu nezna upropascavanja,