Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 127 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Ja sam Partizanovac... ali kad igra Jagodina onda sam Jagodinac

A kad ne igra ni jedan od ova dva kluba a igra recimo Zvezda neku utakmicu u Kupu, ili sl..

onda navijam za Zvezdu

jbg.. volim kad se igrači trude i ispadne dobar i kvalitetan fudbal ko god da igra

napred naši...

Black

Ja NIKAD ne mogu da navijam za Zvezdu , pokušavao sam i ne ide , najveći uspeh je kada sam neutralan....ali je to vrrrrrlo retko...pa dobro , u ekstremnim slučajevima npr , protiv hrvata , slovenaca , šiptara bi bio neutralan...

Kengurinjo

Citat: Black  24-11-2009, 21:16:16
Ja NIKAD ne mogu da navijam za Zvezdu , pokušavao sam i ne ide , najveći uspeh je kada sam neutralan....ali je to vrrrrrlo retko...pa dobro , u ekstremnim slučajevima npr , protiv hrvata , slovenaca , šiptara bi bio neutralan...

Ја чак ни у таквим ситуацијама не могу да навијам за Партизан. Радо се сећам Кроације и утакмице у Загребу :)

Морам признати да уживам и у овоме.... https://www.youtube.com/watch?v=R3zfk5BdDvg

Black

Ipak ja ne bi mogao da navijam za hrvate ili šipce , npr...ma koliko ne voleo cigane , ipak su mi draži od onih navedenih...

Black

Citat: Kengurinjo  24-11-2009, 21:33:36
Citat: Black  24-11-2009, 21:16:16

Ја чак ни у таквим ситуацијама не могу да навијам за Партизан. Радо се сећам Кроације и утакмице у Загребу :)

Морам признати да уживам и у овоме.... https://www.youtube.com/watch?v=R3zfk5BdDvg
Mlad si ti , shvatićeš jednom kada budeš malo bolje naučio našu istoriju...

Kengurinjo

Е видиш. Не ради се овде о политици, нити о историји, већ о спорту. Нема пара које могу да купе зезање кума када Партизан изгуби. Али не постоји ни рупа у којој бих се ја сакрио после пораза од неке екипе... Не битно да ли то био пораз од Милана, Бајерн Минхена, или Апоел... Дакле, што се фудбала тиче, мене апсолутно не интересује политика, историја. Битна су ми путовања на утакмице, уживање у лепоти фудбала... и наравно зезање, опкладе....

Black

Citat: Kengurinjo  24-11-2009, 22:13:32
Е видиш. Не ради се овде о политици, нити о историји, већ о спорту. Нема пара које могу да купе зезање кума када Партизан изгуби. Али не постоји ни рупа у којој бих се ја сакрио после пораза од неке екипе... Не битно да ли то био пораз од Милана, Бајерн Минхена, или Апоел... Дакле, што се фудбала тиче, мене апсолутно не интересује политика, историја. Битна су ми путовања на утакмице, уживање у лепоти фудбала... и наравно зезање, опкладе....
Ma razumem te ja potpuno ali....ma koliko bili ostrašćeni navijači , navijati za hrvate ili nedajBože , šipce, je ipak preterano...

autentik

Izgubi Jagodina od Partizana 1:2

tako glupo smo primili golove da mislim da ne može glupše da bude...

Kengurinjo

И на коју ће фору сада Јагодина играти Европу следеће сезоне?

autentik

Black

Pa ne mogu da kažem da sam nezadovoljan , svakako bih bio nezadovoljniji da je Jagodina dobila utakmicu. Ovako , lep je bio dan , lepo vreme , dobra utakmica , pristojan fudbal , borbenost , dobar rezultat za moj tim - malo li je?

Black

Danas svi na utakmicu! Počinje u 13 h i ulaz je besplatan! Jagodina dočekuje Metalac iz  Gornjeg Milanovca.

autentik

Naravno da smo tamo

autentik

Jagodina je Pobedila Metalac iz Gornjeg Milanovca rezultatom

3:1

evo slika

Više slika ovde --->>>>  https://www.jagodina.autentik.net/sport/fudbal_jagodina_galerija33.php

Black

Ja mislim da je ovo danas bila najbolja igra kompletnog tima Jagodine u ovom prvenstvu. Stvarno su majstorski odigrali . ČESTITAM :xq004: :xq004: :xq004:

autentik

Smederovo 2 : 0 Jagodina

Dalibor84

Pozdrav,

ima li kakvih novosti veznano za dolaske igrace ili odlaske igraca?

ima li nekih radova na stadionu ili planova vezano za zavrsetak stadiona ?

hvala :D

autentik

Pa nema jos... utakmice pocinju februara.. pa cemo tada znati  sve..

Sone

dali neko zna ko je prvi protivnik  jag u prvom kolu

Black

Citat: Sone  21-01-2010, 17:08:01
dali neko zna ko je prvi protivnik  jag u prvom kolu
Gostujemo Zvezdi....