Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 78 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Kad počinju sezonske karte da se prodaju...

autentik

Već počele a niko da me obavesti...

Jagodina sutra gostuje Vjovodini..

15.08.2010 | 17:30   Vojvodina       Jagodina

autentik

nema Tv prenosa.... nema radio prenosa

ostaje nam samo LIVE SCORE...

https://www.livescore.in/serbia/

https://livescore.com/soccer/serbia/

Poluvreme završeno nerešeno  Vojvodina  0  :  0  Jagodina

autentik

Jagodina je izdražala i uzela BOD Vojvodini

Vojvodina  0  :  0  Jagodina

FKJGD

Sta??? Pa bio je prenos ja sam gledao utakmicu na areni sport 1 u kladionici ARENA kod hale sportova............Svaka cast za prikazanu igru....  :xq011:

autentik

na koji kanal bilo...

FKJGD

autentik

jbg... nisam imao taj kanal... tek sad ma ga danas nasao...

Wlaja

Jagodina podnela prituzbu na regularnost utakmice  protiv Vojvodine, jer je u protivnickom taboru bilo previse stranaca.
Posteno ja ne znam da nasa liga ima ogranicenje za strance. Znam da moraju da imaju bonus igrace (igraci ispod 21), a za strance nisam znao. :)

FKJGD

maximum 5 stranaca ali ako neko ima dvojno drzavljanstvo racuna se kao domaci...tako da mislim da od zalbe nema nista..

Kengurinjo

Мали си клуб Јагодино,
мислиш да све може кинтом.
Хиљаде лажних навијача
твој его јача.
Знаш да ће ти једног дана доћи крај
али тада лажних навијача више неће бити знај.
Мали си клуб, јер немаш срца
у души празна, срце твојих играча за кинту куца...

Мали си клуб Јагодино...

Никада нећеш имати овакве навијаче!!!

Оооооооооооооо, кад лоше крене ми... тада се ја сетим да на Табанском сви моји другови певају о теби.... Напред Табанеееее, напред Табанеееее!!! Срце моје је увек уз тебе, Табане волим те!!!

ВЕРНИ СВОМЕ КРАЈУ!!!! ТАБАНЕ У СРЦУ!!!

FKJGD

Citat: Kengurinjo  21-08-2010, 13:41:45
Мали си клуб Јагодино,
мислиш да све може кинтом.
Хиљаде лажних навијача
твој его јача.
Знаш да ће ти једног дана доћи крај
али тада лажних навијача више неће бити знај.
Мали си клуб, јер немаш срца
у души празна, срце твојих играча за кинту куца...

Мали си клуб Јагодино...

Никада нећеш имати овакве навијаче!!!

Оооооооооооооо, кад лоше крене ми... тада се ја сетим да на Табанском сви моји другови певају о теби.... Напред Табанеееее, напред Табанеееее!!! Срце моје је увек уз тебе, Табане волим те!!!

ВЕРНИ СВОМЕ КРАЈУ!!!! ТАБАНЕ У СРЦУ!!!

ahahahah

Kengurinjo

У тренутку када се распала навијачка група Екстреми, ФК Јагодина је изгубила душу. Покушај стварања неке друге навијачке групе у виду Армије, је пропао... Тако да је ФК Јагодина изгубила своју драж. Замислите само Звезду без Делија, или Партизан без Гробара? Није исто. Јер један клуб не чине само управа, играчи на терену, стручни штаб... Ту су људи, навијачи који због клуба долазе да гледају текму. Јер фудбал се игра због публике, због навијача, а не због љубитеља фудбала који ту долазе да гледају Звезду, Партизан или Вошу. Ипак, желим Јагодини све најбоље у сезони, пуно успеха, па и ако Бог да здравља и среће, и излазак у Европу. Свако добро!

FKJGD

Gradskom stadionu u Jagodini odigraće se 2 prijateljske utakmice. U utorak u 17:30 sastaju se reprezentacije Rusije i Grčke (igrači do 17g), a u sredu u 17:30 prvi tim Jagodine igra protiv reprezentacije Singapura

FKJGD

Jagodina-Singapur 2:2 (1:0)

autentik

FKJGD

Crveno - beli se pred oko 10 000 navijača namučili protiv odlične Jagodine. Na kraju, tesnih 2:1, gosti promašili penal. Kaluđerović postigao prvenac, ali se i ispromašivao. Utakmica veoma zanimljiva, ulazak Koromana u poslednjih pola sata uneo živost u igru Beograđana.
KaludjerovicUtakmica je počela, prvih dvadesetak minuta nije donelo promenu rezultata. Gosti veoma disciplinovani, kako se i očekivalo dobro se brane pa Zvezda teško dolazi do gola Bondžulića.

U takvoj igri, imao je nekoliko pokušaja Kaluđerović ali je ostalo 0:0.

U 10. minutu Jagodina je pretila preko Bojovića,

Ipak, kako poluvreme odmiče, Zvezda pojačava pritisak.

U 27. minutu Zvezda vodi, akcija Tošića i Trifunovića, pratio je sve to Kaluđerović i postigao prvi gol u novom klubu.

BojovicJagodina je imala sjajnu šansu da izjednači u 38. minutu, Bojović je bio sam pred Stamenkovićem, ali je odlično intervenisao golman Zvezde. Nakon kornera Đenić je šutirao glavom, ostalo je 1:0.

Ipak u 40. minut penal za Jagodinu. Kontakt Novkovića i Milovanovića, sudija Glođović pokazuje na penal, Bojović šutirao preko gola.

U samom finišu prvog dela, prilika da Zvezda zatvori utakmicu, Kaluđerović je asistirao a Trifunović promašio zicer. Odmah nakon toga Bojović ima još jednu priliku, odlična utakmica na "Marakani".

Koroman crvenazvezdafk.comU drugom poluvremenu, Vešović je petljao umesto da šutira, na startu, a probao je i Ignjatijević.

Još jedan pokušaj Kaluđerovića u 66. minutu, ali Bondžulić brani.

Jagodina je izjednačila u 57. minutu, Đenić je iskoristio lošu ofsajd zamku, pobegao odbrani i lako matira Stamenkovića. Zvezda šokirana, Jagodina se ohrabrila, gosti bolji rival.

Kristić šalje na teren Koromana koji priprema šansu Trifunoviću, ali je Bondžulić odlično intervenisao. Imao je i Kaluđerović priliku, ali nema gola. Koroman je uneo živost, i sam je oprobao udarac, ali Bondžulić je na putu da postane junak.

KaduIpak, Zvezda stiže do prednosti. Kadu je iskoristio još jedan dobar prodor Koromana, sjajnim udarcem Brazilac konačno trese mrežu rivala.

Za Zvezdu je u poslednjih 15 minuta debitovao dosadašnji kapiten Jagodine, Danijel Mihajlović. Na drugoj strani, nekadašnji kapiten Zvezde, Perica Ognjenović ulazi u 79. minutu.

Do kraja Jagodina je tražila izjednačenje, ali nije stvorila ni priliku, pa je Zvezda, sigurno teže nego što se očekivalo stigla do trijumfa. Ipak, to je i bio osnovni cilj za ekipu Aleksandra Kristića.

Black

Bojović je odmah posle sinoćne utakmice prešao u Rapid -Beč ,ali  tek pošto je promašio sve što je mogao da promaši , uključiv i penal...neće čovek da se zamera timu za koji navija....
:xq005: :xq005:

Black

Kup Srbije : Jagodina - Bežanija , 22.septembar( sreda) u 15 i 30 h.

Black

JSL, 4.kolo > Inđija - Jagodina 2 : 0 ( 1:0)